自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

好媽媽勳章

同囝囝,囡囡出街,會唔會帶好多野????

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

Re: 同囝囝,囡囡出街,會唔會帶好多野????

睇下去邊樹同幾耐時間而定啦................
[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled7.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled8.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled6.jpg[/img]

子爵府

去得來就好似走難咁
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

好似去旅行咁......帶少一樣都好大件事......bb車一定要帶.....(因為bb好鬼重.....再加埋一大蘿野.......咁就會好辛苦)

伯爵府

kathychoi 寫道:
去得來就好似走難咁

me2

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

初頭係好多野帶....不過當日子有功....慢慢就會知邊d係一定要....邊d係可以唔洗....又或者識就好時間....帶既野又會輕便d....同埋....BB越大....帶既野越少

珊瑚宮

好媽媽勳章

初頭係好多野帶,但bb越大就帶得越小

伯爵府

而家帶呀b出街好似走佬咁!

男爵府

manicheung 寫道:

me too,如果要出去好耐都會帶多啲既,不過都好多時都唔會去太耐,加上有揸車,所以時間會容易控制.

子爵府

kathychoi 寫道:
去得來就好似走難咁
me too
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

男爵府

manicheung 寫道:

me 2!!

首頁

尾頁

跳至