自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

育兒性格勳章

惠康優惠

各位請小心shopping後請記得check單,因小女子昨天於惠康shopping check單後發覺我買了好多嘢,其中3項並沒有給優惠,結果多付$32.7
3項物品優惠是17-23Feb,即是17-18号晚其間購物人事都是多付錢

已刪除用户

Re: 惠康優惠

男爵府

我多次在惠康也收多了我錢
明明有特價的卻收了原價,
所以我一定check單的

男爵府

幾乎每間超級市埸都試過咁既情形,其中有次,係百佳,果件物品係特價$19.9,但佢收左我$39.9.所以,每次都要check下單好d.

大宅

育兒性格勳章

信媽
好彩我有check單,我hb仲話我唔洗返去,一定是你看錯優惠其唔會退錢,我唔信...結果當然是有退錢
個經理話收銀你唔知要分開" Doo" 機,經理走後收銀就話不x都是一齊" Doo",都唔知邊個真,不過我見個經理立即叫其中一收銀走開,原來是改錢--手拿改價錢的機

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

通常我買野都會記得每野係幾錢, 咁佢一過機的時候我都會睇下佢係咪個個價錢, 如果唔係我會即時出聲話佢, 好彩買咁耐都未試過有錯....

大宅

各大超級市場都有都一毛病,所以我一定會check單先走。

男爵府

環保接龍勳章

我有次去買
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

禁止訪問

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

matau 寫道:

me too!! 因為之前係百佳都試過幾次收多左

男爵府

環保接龍勳章

其實會唔會有作弊成份呢?
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

育兒性格勳章

係啦,冇理由成日幾都唔知入錯價錢
其實會唔會有作弊成份呢?

侯爵府

話時話, 佢地次次都計錯我GE

別墅

咁都得
[img][/img]

大宅

我昨日到惠康買埋都見到排早我兩個人比錢o既女仔都同個收銀員講計錯數。個收銀好似冇事咁話「哦,我唔記得打折扣制呀,一陣幫你計番啦!」所以輪到我計數時真係「瞪」大隻眼望實佢有冇打錯數。
妹妹七個幾月,重21磅

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得每次買野都要小心, 尋日我去屈記買野, 我睇清楚個牌才買, 點知去到比錢計錯數, :evil: :evil:
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

me too,除非買一,兩樣野好清楚total數 ?-(
matau 寫道:

首頁

尾頁

跳至