跳至

首頁

尾頁

大宅

報告:樂怡豬唔聲唔聲爆左兩隻門牙出

個傻豬唔知係咪知道爸爸媽媽返工辛苦,靜雞雞咁就爆出兩隻門牙出

別墅

Re: 報告:樂怡豬唔聲唔聲爆左兩隻門牙出

樂怡豬係第一次出牙呀?? 恭喜晒呀.
[img align=right]http://baby.popart.hk/blog/upload/KNY_FIONA/2006062901160034931.jpg[/img] 惡雞女 - 小小Kelda的成長點滴 Kelda Studio Photos

男爵府

恭喜晒呀. 樂怡豬係咪無扭計就出左呀?好乖乖喎!

歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

大宅

更正:原來爆三隻先o岩,好似仲想o黎多隻添!

大宅

superbaby2005 寫道:
更正:原來爆三隻先o岩,好似仲想o黎多隻添!

再更正:係四隻先啱!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩~ 樂怡豬一係唔出, 一出就彭彭聲出.... 真係 快 靚 正.

大宅

hihi,
i am new, carey got 8 teeth!
always bite things including me.
How about other babies?

首頁

尾頁

跳至