跳至

首頁

尾頁

民房

你們的bb換完皮膚未 ?

各位媽媽 :
我的bb有49天大, bb的頭和臉仍然甩皮, 而且面的顏色仍然是紅紅地, 未變白晳 ! 面上還有紅疹 ! 你們的bb是否這樣 ? 我在網上看到你們的bb很靚, 看羨慕 !!

伯爵府

Re: 你們的bb換完皮膚未 ?

大致上換晒,不過額頭仲有d~

水晶宮

me too!! 仲有奶癣呀!! 米水妳bb就好啦咁靚!!!!

TOPY 寫道:
各位媽媽 :
我的bb有49天大, bb的頭和臉仍然甩皮, 而且面的顏色仍然是紅紅地, 未變白晳 ! 面上還有紅疹 ! 你們的bb是否這樣 ? 我在網上看到你們的bb很靚, 看羨慕 !!
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

mickeywinnie3...唔係呀化? 佢靚?

我見到妳個囝張相咁可愛,就覺得我個囡個樣好茂,好似男~
mickeywinnie3 寫道:
me too!! 仲有奶癣呀!! 米水妳bb就好啦咁靚!!!!

[quote]
TOPY 寫道:
各位媽媽 :
[/quote]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我BB已經甩完皮喇, 而家白淨晒. 之前幾日仲係成面紅色一撻撻嘅粒粒, 耳背仲發炎漏水呀, 睇完醫生話係濕疹嘅一種, 揸咗藥膏幾日即刻靚仔晒.

大宅

My baby's face still having lots of rashes, and some kind of "pimples", keeps on and off. His face is always very red, that's why we call him little tomato boy. Soon, he will look as good as other bk mom's babies hopefully :-P

大宅

我qq都未呀, 仲有小小.

水晶宮

米水,
但妳bb的皮膚真的很白滑呀!!!

DoDoDoDo
可否介紹妳看的醫生我呀!! 妳bb的面仔好好呀
DoDoDoDo 寫道:
我BB已經甩完皮喇, 而家白淨晒. 之前幾日仲係成面紅色一撻撻嘅粒粒, 耳背仲發炎漏水呀, 睇完醫生話係濕疹嘅一種, 揸咗藥膏幾日即刻靚仔晒.
自由太多會令世人失去平衡

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Mickeywinnie3,

醫生名叫邊毓筋秀, 地址係銅鑼灣軒尼詩道500號興利中心醫生樓M12室, 電話25770880.
mickeywinnie3 寫道:
米水,
但妳bb的皮膚真的很白滑呀!!!

DoDoDoDo
可否介紹妳看的醫生我呀!! 妳bb的面仔好好呀
[quote]
DoDoDoDo 寫道:
[/quote]
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至