意見反饋
義工

自由講場 今日: 4985|主題: 1023463

我老公似有思覺失調

複式洋房

國民生產總值:390

我老公似有思覺失調

佢乘日話有人跟住佢,坐車時有時常比人話,好多人無啦啦話佢,好多人唔鐘意佢,我想幫佢但唔知點做,話同佢睇醫生佢又唔肯,我好擔心,我應該點做

禁止訪問

國民生產總值:81485

Re: 我老公似有思覺失調

禁止訪問

國民生產總值:12931

男爵府

國民生產總值:5842

畀面勳章

你同佢講叫佢陪你睇醫生,其實係你帶佢去睇。快d啦,唔好拖呀。

子爵府

國民生產總值:13196

2019新春慶豚圓 2019勳章

市民可透過「思覺失調」熱線 29-283-283直接聯絡四個思覺失調服務中心,協助身邊可能出現「思覺失調」情況的人士作出轉介。

你先打電話去請教下點做啦!唔好拖呀!

水晶宮

國民生產總值:64672

2019新春慶豚圓 2019勳章

vanessa*_*lam 寫道:
佢乘日話有人跟住佢,坐車時有時常比人話,好多人無啦啦話佢,好多人唔鐘意佢,我想幫佢但唔知點做,話同佢睇醫生佢又唔肯,我好擔心,我應該點做

同佢玩個遊戲先...→HERE

男爵府

國民生產總值:7765

BK Milk勳章

toto8 寫道:
你同佢講叫佢陪你睇醫生,其實係你帶佢去睇。快d啦,唔好拖呀。

同意!!!快d啦!!!

水晶宮

國民生產總值:70824

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

睇e生, 病向淺中醫. 保重

別墅

國民生產總值:571

你打佢29283283睇下啦!
[img][/img]

複式洋房

國民生產總值:390

我同佢講咗好多次叫佢睇吓!佢又唔肯,但又話有人跟住佢,公司D人唔鍾意佢(但佢老細好鍾意佢,而佢大佬又唔抵得嗰種),但同我出街佢又無話有人跟佢,見佢又無乜嘢,都唔知點

大宅

國民生產總值:1385

係呀,叫佢陪你睇醫生有好多case都係咁開始
接受治療

桼爺,你真係有料到

大宅

國民生產總值:2470

Hurry up la.......

One of my relatives got such illness. It will get worse very seriously if you don't cure it at the very beginning...

You explain to your hubby that he got all the symtons. He urgently needs the consultant from the doctor.

Don't see the private doctor... my relative wasted over HKD 100,000 in a month because of private hosptial. SUPER TOP URGENT ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.