跳至

首頁
12345...70

尾頁

大宅

西區型仔型女小天地

he he 唔知有 冇呢?

我個細 b 係 25/11/2005 出世加, e+ 就來 3 個月大啦.

別墅

Re: 有冇 2005/2006 出世 bb 的媽咪在中西區呀, 入來傾下計啦

我個B 19/05/05出世,9個月大啦

大宅

Re: 有冇 2005/2006 出世 bb 的媽咪在中西區呀, 入來傾下計啦

Hello marya 你好呀. 我仲以為得我一個 tim. , 你係自己揍 or 要返工加. 我係全職媽咪來加.

大宅

Hi,

我個女係16/2/2005.

別墅

chungmother,
我係全職自己湊呀 你一個人湊倆個呀?有無人幫手?大仔而家細歲?
vv.chan,
囡囡識行未呀?

別墅

我係全職自己湊呀 你一個人湊倆個呀?有無人幫手?大仔而家細歲?
chungmother 寫道:
Hello marya 你好呀. 我仲以為得我一個 tim. , 你係自己揍 or 要返工加. 我係全職媽咪來加.

男爵府

我雪雪係2005年1月4日~~ 13個半月啦
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

大宅

[size=large]好野 e+ 熱鬧好多啦.

marya,

係呀, 你都係自己揍加. 你好叻呀. 我有細 b 時都想注自己一個會攪得店, 點知細 b 出左世先知唔得 (因為我大仔要返學, 咁我冇可能一邊餵奶一邊又要照顧佢), 所以找左個親戚幫手做家務同帶大仔返/放學. 我個大仔都 5 歲啦.

vv.chan, littlewhite_amy,

Hello , 你地又係唔係自己揍加.

大宅

marya,

未識行呀. 扶住sofa行咋.

我都想自己揍呀. 不過要

男爵府

我都係婆婆湊雪雪咋. 雪雪10個半月識放手行啦

大宅

littlewhite_amy 寫道:
我都係婆婆湊雪雪咋. 雪雪10個半月識放手行啦

雪雪好叻喎.

上個星期放假去彩龍船飲下午茶見到個BB好多頭髮好靚女. 諗番起有D似雪雪喎.

男爵府

咁... 應該唔係.. 因為好少飲下午茶~
但佢日日都係彩龍船飲上午茶...11:30-12:30
多數會見到佢. 彩龍船d人叫佢做"寶寶", 個到係人都識佢.... 老闆娘成日抱左佢去收銀到玩....

別墅

我湊一個都覺得好辛苦,細b係仔or女呀?有無帶細B去街街散步呀?
chungmother 寫道:
[size=large]好野 e+ 熱鬧好多啦.

marya,

係呀, 你都係自己揍加. 你好叻呀. 我有細 b 時都想注自己一個會攪得店, 點知細 b 出左世先知唔得 (因為我大仔要返學, 咁我冇可能一邊餵奶一邊又要照顧佢), 所以找左個親戚幫手做家務同帶大仔返/放學. 我個大仔都 5 歲啦.

vv.chan, littlewhite_amy,

Hello , 你地又係唔係自己揍加.

大宅

係呀! 我記錯

大宅

marya,

細 b 係仔來加, 我都有帶佢去街加, 不過就要老公放假先得, 因為我一個人帶唔倒 2 個.

係來你個 b 係仔定 女來加 ? 又有冇同佢多些去街街呢 ? 9 個月大都坐得好定加和.

大宅

[size=medium]等我做返個表先, 希望多些人加入啦.

[size=large]2005 年

littlewhite_amy - 雪雪 (囡) - 4/1/2005
vv.chan - 囡 - 16/2/2005
marya - 19/5/2005
chungmother - 啟熙 (仔) - 25/11/2005

[size=large]如果你地想加返小朋友個名, 請 pm 我 or post 出來

大宅

[size=large]2005 年

littlewhite_amy - 雪雪 (囡) - 4/1/2005
marya - 19/5/2005
sophia靚媽 - 殷婧 - 1/6/2005
chungmother - 啟熙 (仔) - 25/11/2005

別墅

marya -頌希(囝) 19/5/2005
sophia靚媽 - 殷婧 - 1/6/2005

別墅

男爵府

係呀!! 雪雪日日都同公公婆婆太公去彩龍船飲茶架~~
咁應該就係咁岩羅~~哈[quote]
vv.chan 寫道:
係呀! 我記錯

首頁
12345...70

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8