跳至

首頁

尾頁

大宅

bv,

好呀,吹水o岩我呀.:lol

[quote]原文章由 bvbaby 於 07-8-5 21:19 發表
vv,
hugo媽我間中都有同佢msn或者係屋企樓下撞到架, 睇下幾時得閒又約埋一齊飲茶吹水啦!
小baby係弟弟

大宅

軒軒媽,

妳誤會啦,aa個細佬出o左世2個月啦.

原文章由 宇軒哥哥 於 07-8-9 11:00 發表
aa媽,

乜原來你都有o左呀? 恭喜晒呀!!! 你都小心d呀!! 頭幾個月真係勁勁辛苦o架!!! 咁aa仔又多個伴喇!! 真係開心喇!!!

噚日aa同宇軒一齊玩滑梯, aa嫌宇軒"sir"得慢, 幫佢一把推佢落去 不過由於我未見 ...

別墅

軒 mama, my situation is same with you. 我係開刀 ga and 已經俾 aa and his 細佬玩殘o左

and sorry ah, aa is very naughty and TOO active.

原文章由 宇軒哥哥 於 07-8-9 11:00 發表
我鍾意女嘛, 不過由於我係開刀o既, 所以quota只得3個咋, 如果第三個都係男都唔知點咯....都係睇下哩個細佬湊成點先啦...話唔定我已經俾細佬玩殘o左, 冇氣冇力再生多個咯....

洋房

taimau,
恭喜你呀!
cherie,
你咁晏先返到去又難d既, 一係叫個工人襯晏晝momo未放學細佬瞓緊覺嗰陣準備定momo份晚餐先得唔得呢? 等我得閒問下個fd佢個工人點攪笑佢個大佬返半日細女就仲係bb, 佢又成日開ot問下佢個工人schedul係點先!
希望你有心有力生到第三胎啦 kekeke

複式洋房

哈哈...原來搞錯晒添 :tongue:

aa媽,

唔駛sorry喎, 小朋友梗係咁o架啦, 無傷大雅o既我冇所謂o既, 我成日覺得小朋友點都要有d身體接觸先可以更親近, 希望佢地第時可以做好朋友添咁就好喇!!

大佬&細佬佬點玩殘你呀? 講唻分享下, 等我同bv有個心理準備都好丫!! :-(

bv,

係啦, 你問下你個fd點安排丫, 我都係打算叫個工人趁momo返學就煮定俾佢果餐, 但希望細佬仔鍾意訓覺啦, 如果好似果陣momo咁, 每次都瞓得好少又短o既話, 咁就難安排喇....

[ 本文章最後由 宇軒哥哥 於 07-8-10 11:45 編輯 ]

別墅

Now is better la as 細佬佬 won't wake up in the midnight.

In the 1st month, 細佬佬 wake up in the midnight and AA will wake up too......and AA is jealous at the beginning, he was unhappy and "pipi" on the floor.

We don't have maid ma, my sister-in-law will help me in the day time, that's why we are so tired

原文章由 宇軒哥哥 於 07-8-10 11:41 發表
哈哈...原來搞錯晒添 :tongue:

aa媽,

唔駛sorry喎, 小朋友梗係咁o架啦, 無傷大雅o既我冇所謂o既, 我成日覺得小朋友點都要有d身體接觸先可以更親近, 希望佢地第時可以做好朋友添咁就好喇!!

大佬&細 ...

大宅

AA媽, 細佬佬叫咩名呀, 係唔係BB呀...

原文章由 taimau 於 07-8-14 10:01 發表
Now is better la as 細佬佬 won't wake up in the midnight.

In the 1st month, 細佬佬 wake up in the midnight and AA will wake up too......and AA is jealous at the beginning, he was unhappy and " ...

別墅

唔係呀...係 "Siu C" ah. 中文名係"錞熹"

原文章由 vv.chan 於 07-8-14 10:48 發表
AA媽, 細佬佬叫咩名呀, 係唔係BB呀...

首頁

尾頁

跳至