家事百科

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇人用緊電訊盈科家居電話續約禮品?

簽30個月 – Hyundai DVD Recorder (唔知乜model?)
好唔好用呀?
該用戶已被刪除

Re: 有冇人用緊電訊盈科家居電話續約禮品?

洋房

我知呀, 簽18個月 可每月回贈$11
(即$110/月費 - $11 = $99/month)+送$200 wellcome coupon.
But, $11 X 18months=$198+$200=$398 咋喎
佢話部dvd recorder值$1600

大宅

我岩岩換左部dvd recorder返黎, 唔知係咪住村屋既問題, 插左部機之後睇電視勁多雪花呀(開著部dvd機), 但係之前部dvd機都無呢個問題既.
我屋企都係只可以用pccw, 所以咪寧願要dvd機囉.

公爵府

[quote]
sowhat? 寫道:
我知呀, 簽18個月 可每月回贈$11
(即$110/月費 - $11 = $99/month)+送$200 wellcome coupon.
But, $11 X 18months=$198+$200=$398 咋喎
佢話部dvd recorder值$1600
該用戶已被刪除

大宅

我舊年同佢簽

洋房

janeleung,
我真係上得BK少啦!
你哋續約咁着數我都唔知道! :-( :-( :-(

citadel,
新電訊(有線)的電話都只是廿九元咁平
如果新客而又冇用開有線電視和有線寬頻, 咁幾銀呀??
我依家都未收到信呀!

cleoyan,
部DVD recorder係セ型号呀??好差咩??佢地話成千六銀個喎!又冇HD,應該ok

首頁

尾頁

跳至
熱門主題