意見反饋
義工

自由報料 今日: 60|主題: 268023

那裡做有公仔, 有名字, 細細個的原子印呀??

大宅

國民生產總值:4125

2019新春慶豚圓

那裡做有公仔, 有名字, 細細個的原子印呀??

""

大宅

國民生產總值:3695

醒目開學勳章

Re: 那裡做有公仔, 有名字, 細細個的原子印呀??

I know in the Tseung Kwan O Metro City III, have this shop... :-P

男爵府

國民生產總值:9840

灣仔太原街口。

民房

國民生產總值:12

荃灣荃豐中心行入去果個荃昌中心,果到有間燈飾鋪頭有得做公仔印.

洋房

國民生產總值:45

請問將軍澳那裡有得做呀?

大宅

國民生產總值:1927

好媽媽勳章

係新都城中心三期有呀, 紅樹林餐廳附近

洋房

國民生產總值:114

上環圖章街(近永樂街A2出口),剛剛與同事一齊頂完, $19一個

大宅

國民生產總值:4125

2019新春慶豚圓

chitchitbb

請問$19一個是不是原子印, 什麼size的? 是不是訂造圖案?
因我問過, 都是這條街, 要$70.

大宅

國民生產總值:2937

2019新春慶豚圓

好多書局都有代做ga, 問下啦. 我家樓下兩間都有..

洋房

國民生產總值:114

大約1x3cm左右, 是原子印,有很多不同的公仔選擇,中英文名都得,有不同字體及不同顏色,訂30個以上@$19, 訂1個要@$25, 我同同事一齊訂的,Tel: 2543-2145自己問啦
Doris 寫道:
chitchitbb

請問$19一個是不是原子印, 什麼size的? 是不是訂造圖案?
因我問過, 都是這條街, 要$70.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.