嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊度買呢套LittleTikes會平的 ??

個日係toyrus見過都要成$500, 覺得都幾貴.

有無媽咪知道係邊買可以平的呢 ??

Thanks [img align=right]http://www.littletikes.com/productimages/full/F_7436_OL.jpg[/img]

男爵府

Re: 邊度買呢套LittleTikes會平的 ??

有無人知呀 ??

Thanks

大宅

我都有睇過,不過真係太貴,就算比你有9折都係貴

其實你有冇考慮其他呢? ikea一桌連2椅都係2佰幾

男爵府

luiwhy,

有睇過呀, 全張係木造的, 又無colour, 要自已油, 同我想買的有的出入, 仲有張chair又唔係幾好.

其實我都去過jusco睇, 又唔係好岩, 都唔知去邊度睇會多的.

侯爵府

我個friend買左no discount家, 不過真係好實淨, 唔怕小朋友撞親, 大人都坐得, 佢話made in korea
我都打算今個星期去買
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

男爵府

catymw,

係個都未夠1yrs, 你咁快買0既 ?-( ?-(

侯爵府

我昨日去完朋友到睇過, 張枱好實用, bb識坐就用得(6 months) 而家我地大人都用得, 早d買低d嘛
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

首頁

尾頁

跳至