跳至

首頁

尾頁

大宅

南區有無 playgroup o家 ?

請問係南區有無 playgroup o家 ?

珍珠宮

Re: 南區有無 playgroup o家 ?

我只知係海怡間victoria會有

大宅

請問有無人知道海怡間victoria的playgroup 好唔好 ?

珍珠宮

好似有得試堂, 你可以問下.
privacy 寫道:
請問有無人知道海怡間victoria的playgroup 好唔好 ?

大宅

都 好 喎. 試 下 問 下 先.

大宅

問 o左 啦... 無 得 試 堂 o家 ...... 而 且 都 幾 貴 : hk$2000 / 10 lesson ; 2 hours / lesson

洋房

privacy,
我之前問過鴨脷洲西村循道衛理都有, 不過佢未夠人開班, 所以我幫我囡囡去了灣仔循道報三月份班!
(其實計落victoria都唔算好貴, 除開HK$100/hrs, 因為我之前問鴨脷洲循道將會開班既課程都要成HK$100/hrs, 不過佢每堂就係一個鐘)
其實循道開既課程都好似係搵出面既公司黎攪既, 所以收費都差唔多, 我依家報既課程, 佢話提前報有九折, 除開都要差唔多$90/hrs!
我諗victoria係外籍老師教, 0甘樣好似正D喎!
其實我都想知多D, 有關PLAY GROUP既資料, 希望多D媽媽比D資料我地啦!

大宅

privacy,

灣仔循道及海怡維記我都試過;我覺得維記好 D!

灣仔循道上課時間短、地方細、活動空間少、一個外藉老師教授、內容主要是填顏色、認圖畫、唱兒歌、講故事!

海怡維記好似係 1.5 HR.,地方大、活動空間充裕、一個外藉及一個本地老師、內容首 30 MIN 外藉老師負責唱兒歌、講故事、15 MIN 茶點時間、之後的時間就由本地老師負責!

* 如遇著外藉老師放假的話,就全堂由本地老師負責!

維記的 PLAYGROUP 都幾多人報名架,所以要快快行動呢!

希望以上的資料幫到妳!

大宅

Hi, hay03 & dinosaur923,

多謝妳o地d資料, 維記係上2個鐘 (我覺得好長時間), 一個鐘外籍老師, 一個鐘本地老師. 因為維記比較近, 時間又夾我, 所以我多數會選擇維記....
維記真係好多人報咩 ? 咁我都要早d報....

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8