夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

發左脾氣之后,好内疚..

琴晚因为好眼瞓,女女瞓一阵又喊瞓一阵又喊,搞到两三點我都仲未有得瞓,所以好恼發左脾氣,女女就喊到更厉害,老公同我说话我都不理佢.跟住女女又无端端流鼻血哦,老公就话我無得瞓一阵就發甘大脾氣,個样都吾同左.哎...我都不知自己做么鬼,呢排脾氣越来越臭,冷静D揽吓真係好内疚. :cry:
:-o ;-) :-P

禁止訪問

Re: 發左脾氣之后,好内疚..

別墅

其实老公都好锡我同女女,今朝老公起身仲同我有講有笑,所以 我真係好内疚,我真係要努力改吓我的臭脾氣了. :-|
:-o ;-) :-P

侯爵府

一時之氣姐, 慢慢改啦

大宅

worry 寫道:
一時之氣姐, 慢慢改啦

係羅, 佢放工氹返番佢羅, 兩公婆冇野既, 不過就講番真係好眼瞓先發癲lor...

別墅

我都是一個全職的媽咪,,我都覺得我D脾氣大左好多,,有時真的唔是自己可以控制得到,,慢慢改啦

大宅

我都係全職媽咪, 真係好大壓力, 由朝睇住個鐘到黑, 不停趕:揍細路上校車, 買餸拖地執屋, 跟住又接細路, 跟功課, 煮飯, 等佢地瞓晒先鬆口氣, 日日如事, 有時細路唔聽話, 鬧人個樣真係自己都覺肉酸, 所以唯有有機會就執下自己, 提醒自己唔好禁激lor

公爵府

我自從大肚後開始(生完自己湊返仲衰),
真係比左好大壓力自己又成日對個激氣的99,
我真係成Q日發老公脾氣,但老公都無鬧我,真係好對你唔住呀老公 :-(

大宅

我都成日發老公脾氣,但老公都無鬧我,真係好對唔住你呀老公 ﹗ :-( 其實你真係好好好好呀﹗ 吾知老公你睇吾睇到呢?
easonkinki 寫道:
我自從大肚後開始(生完自己湊返仲衰),
真係比左好大壓力自己又成日對個激氣的99,
我真係成Q日發老公脾氣,但老公都無鬧我,真係好對你唔住呀老公 :-(

珊瑚宮

我估你怕且就到mary姐啦,因為我次次就到都係咁,
一個鐘發一次脾氣呀
唔怕,你老公可能都知你係辛苦,所以都唔僧真係嬲你

大宅

一個鐘發一次脾氣??? o甘嚇人!
phoebelamlam 寫道:
我估你怕且就到mary姐啦,因為我次次就到都係咁,
一個鐘發一次脾氣呀
唔怕,你老公可能都知你係辛苦,所以都唔僧真係嬲你

珊瑚宮

仲要只係 我老公先死火呀
[quote]
smallfish123 寫道:
一個鐘發一次脾氣??? o甘嚇人! [quote]

大宅

你老公都係好老公! haha ....
phoebelamlam 寫道:
仲要只係 我老公先死火呀
[quote]
一個鐘發一次脾氣??? o甘嚇人! [quote]

珊瑚宮

唔係呀,就係唔肯同我嘈下,先仲嘈多咗(我嘈佢) [quote]
你老公都係好老公! haha .... [quote]

大宅

o甘攪鬼?! 我老公都係o甘, 吾會同我嘈! 所以我成鬼日鬧佢, 佢又吾出聲吾反抗無反應, 我就越火滾!

佢依家話我一日吾鬧過佢佢會吾安樂! 激 c 我! :tongue:

嘩! 你依家o甘得閒上BK? 吾洗湊仔女 or 做家務?

珊瑚宮

家務做完,(因為都無係屋企煮)
湊女就有一個似佢啲賓佬啦(我老公)

大宅

Wah, your Chinese typing is very fast ar!
你吾係有三個女咩?
你老公做賓佬? 我媽咪做咗賓妹!

珊瑚宮

係呀,我有3條Q

不過孖女係婆婆到,得細女係我湊
我打中文唔叻,都係學咗唔係好耐呀
Wah, your Chinese typing is very fast ar!
你吾係有三個女咩?
你老公做賓佬? 我媽咪做咗賓妹!

大宅

孖女?! 如果我生孖胎我真係頂吾住! 一個B 我都覺得好煩下! 你媽咪幫你湊就好啦! 我都想媽咪幫我我吾洗自己湊!
你用速成呀? 我打都吾識呀! English typing 就好快! :mrgreen:

珊瑚宮

都唔係呀,可能佢地唔同啦,由細到大,佢地係唔會一起哭鬧,
食野都係分開,我阿媽都唔知幾想湊佢地,因為佢地大家都好鍚大家呀,9月就要同佢地分開啦,因為孖女要返我呢邊讀小學啦,我阿媽超級唔開心(我知為呢個問題仲喊過)不過我都無計啦,因為我呢邊啲小學比較啱佢地讀
我係用速成呀,不過都唔係好快

首頁

尾頁

跳至