跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人知道那裡有雪褲 / 連身雪褲買呀~

all;

因為我同囡囡去canada..有D地方仲落緊雪......我去過中環一d出口店睇過有雪褲, 但冇2歲Size...

請問那裡可以買到..? thanks

男爵府

Re: 請問希冇人知道那裡有雪褲 / 連身雪褲買呀~

shirleyshek

你可以試下去銅鑼灣三越後門出面o個幾間出口店睇下, 我記得個到有一間專買厚衫既, 你睇下有無啦~ & 前排入赤柱都見到有得買, 不過就真係唔知有無2 yrs size

大宅

Re: 請問有冇人知道那裡有雪褲 / 連身雪褲買呀~

我有個朋友之前帶個女去韓國玩, 佢係比厚褲佢著再外加一條薄身既先水運動褲, 佢話咁樣好d喎, 我係灣仔出口店幫佢搵到呢d薄身運動褲2-3yrs, 同埋先水手物仔, 都係1舊水內, 佢話好過著雪褲喎.

大宅

西米 ;

thanks , 不過我去加拿大(卡加利)呢個地方玩幾日呀..佢當地得零下1x - 20度bor...我怕小V頂唔順耶...但當然我一定打底啦... :cry:

大宅

加連威老道

大宅

all;

多謝各位的協助..thanks

大宅

Shirley,
仲有呢樹都有呀 :
http://www.rondown.com.hk/product/2ks.html
童裝防水尼龍羽絨蛤衣,極適合小童在雪地上嬉戲玩耍。 尺碼 ︰ S-L 適合(2歲至4歲)
價目 : Small Size (HK$280)
材料 : 面:防水耐磨透氣尼龍
內充 : 95%白鵝絨

我都買左件背心仔比4哥, 好鬼暖架! :mrgreen: 我見上面仲有件長身羽絨褸, 都好正架!

大宅

嘿嘿, 我見朋友去滑雪都得仲諗住掂添.

大宅

wingtsang & 西米;

唔該晒

首頁

尾頁

跳至