自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大子→荃灣有線大廈,請教路.

請問可以搭什麼車去,西鐵可到嗎?巴士和小巴有到嗎?
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

複式洋房

Re: 大子→荃灣有線大廈,請教路.

可以take mtr to tsuen wan and exit 綠楊新邨, and you will find a 樓梯, 有線 free bus to Cable bldg.

子爵府

我only知, 你可以坐mtr去到荃灣, 係綠陽個邊出, 你會見到佐記旁有條樓梯, 你行落去行前幾步, 就有免費車入有線大廈, 好似係15min一班車

珍珠宮

多謝資料.
but我不是該大廈職員,只係羅野俾其中一間公司.可以搭嗎?

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

大宅

可以! 我以前響有線大廈附近大廈返工, 返工放工都搭佢, 無人會理你.

別墅

你可以搭 KMB 嘅 234x, 係 8 號站上 & 16 號站落. 再行 5 分鐘就到.

CLICK HERE

首頁

尾頁

跳至