意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 198|主題: 123238

[電腦] 新手用microsoft outlook 2000, 請問列印問題

男爵府

國民生產總值:6530

新手用microsoft outlook 2000, 請問列印問題

請問列印時如何才能只列印頭一頁, 例如交往e-mail可能8-10頁, 不想次次都列印全部紀錄, 浪費紙張. (因要print俾老細睇), thank you.

男爵府

Re: 新手用microsoft outlook 2000, 請問列印問題

up,請問有無人知呀 ?

別墅

國民生產總值:1178

Re: 新手用microsoft outlook 2000, 請問列印問題

你以前是用什麼軟件呢

別墅

先開啟想 print 的e-mail, (唔好直接click 列印個icon, 會全部印晒)

click 檔案 --> click 列印--> 再選你只想列印的page

男爵府

Leiyuemun

無諗到係你復我 點解唔入基法呀.

我之前係用outlook express的, 因為四年內有二次, 郵件無啦啦全部唔見咗, 咁我同事建議我用 Microft outlook, 因為要俾錢買的, 應該稳定D.

你個方法我用過啦, 唔得呀.

而家我同事同我揾到個方法 :

按郵件, 編輯郵件 (但一定要html, 係用word來編輯)的, 咁再按print就可以選頁數啦, 但係好落後wor,搞咁多嘢先...

別墅

無啦啦在基法那邊講電腦, 我驚佢哋有一打問號wor ??

我一直都係咁print wor, 唔通set 咗D 嘢?

唔好思呀, 幫唔到你tim

Minnieluo 寫道:
Leiyuemun

無諗到係你復我 點解唔入基法呀.

我之前係用outlook express的, 因為四年內有二次, 郵件無啦啦全部唔見咗, 咁我同事建議我用 Microft outlook, 因為要俾錢買的, 應該稳定D.

你個方法我用過啦, 唔得呀.

而家我同事同我揾到個方法 :

按郵件, 編輯郵件 (但一定要html, 係用word來編輯)的, 咁再按print就可以選頁數啦, 但係好落後wor,搞咁多嘢先...

男爵府

唔好咁講, 多謝你先. 放工了, 88

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.