產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一食野個臭B就勁郁, 有無人一樣呀?

最近小B真係活潑左好多! 成日郁郁供
最攪笑係, 每次食野/飲野都會郁得特別多, 特別落力 !! 老公笑佢係:: 為食B

有無人都係咁架?
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

Re: 一食野個臭B就勁郁, 有無人一樣呀?

我剩係飲奶先郁得勁, 唔知係唔係我對d 奶有敏感, 飲完一陣會 Or, d 腸攪攪下, d 聲嘈住 個b煩呢, 定係佢真係鐘意d 奶... 不過見佢郁下都幾得意...

男爵府

我就慘d, 夜晚 時, 一訓低佢就踢, 仲係踢得好勁, 好似唔想比我

別墅

我都係咁喔!不過bb開始大真係郁密,可能身體大左所有小小動作都感覺到所以咪覺得成日郁

大宅

我個b反而係食之前郁得勁d,叫我好去食啦!

伯爵府

好媽媽勳章

我果個係食飽先郁..

別墅

別墅

same here!
it moves a lot when i am hungry and when i am eating.

別墅

same here!
it moves a lot when i am hungry and when i am eating.

禁止訪問

陪月勳章

大宅

傻太太 寫道:
最近小B真係活潑左好多! 成日郁郁供
最攪笑係, 每次食野/飲野都會郁得特別多, 特別落力 !! 老公笑佢係:: 為食B

有無人都係咁架?

YEs, Congradulations, you will have a 為食B. When I had my daughter, she was like this... everytime I ate something delicious... she kicked and kicked like crazy... now she's almost 2.. and she love food.. all kinds... mean time is not a problem for us... she finishes her food within 15 mins all the time... not need to chase around the house.
YOU SHOULD BE HAPPY LA!!

大宅

我一食飽佢就係咁郁...好似吸晒我食果d野咁
個感覺好得意....^^

男爵府

好得意呀, 原來咁多臭b都係咁
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

子爵府

畀面勳章

我個b就食野之前郁, 好似話我肚仔餓啦咁, 食緊野就好d, 但食完野又郁, 好似話我好滿足咁, 好攪笑~~~

子爵府

畀面勳章

我個b就食野之前郁, 好似話我肚仔餓啦咁, 食緊野就好d, 但食完野又郁, 好似話我好滿足咁, 好攪笑~~~

子爵府

其實要幾個月先feel到架

別墅

我個B就一知道有野食就開始郁,直到食完野!!
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

男爵府

我16w就感覺到少少~~
Bebichhichi 寫道:
其實要幾個月先feel到架

大宅

我就食野& 亞b就勁踢.

伯爵府

好媽媽勳章

我20weeks先feel到少少咋

首頁

尾頁

跳至