美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無試過種牙和箍牙?

有兩隻大牙早年剝左之後,而家前面的牙倒了下來,醫生說做假牙做唔到,要種番隻大牙,然後再成排牙箍番齊,講緊四萬幾蚊! 唔知各位有無分享?

謝。

複式洋房

Re: 有無試過種牙和?

hi, 我現在有箍牙, 上層用無色果種 1萬, (鋼既就好似係6000), 箍o左1年, 就拆得喇, 不過初初好痛, 食唔到野, 1至2個月後習慣o左就無事喇!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

ericachung 寫道:
hi, 我現在有箍牙, 上層用無色果種 1萬, (鋼既就好似係6000), 箍o左1年, 就拆得喇, 不過初初好痛, 食唔到野, 1至2個月後習慣o左就無事喇!

Can you PM me your doctor?

男爵府

ericachung 寫道:

請問你在那裏箍牙, 可否給我資料.

箍時間要多久

子爵府

Re: 有無試過種牙和箍牙?

magicbox 寫道:
有兩隻大牙早年剝左之後,而家前面的牙倒了下來,醫生說做假牙做唔到,要種番隻大牙,然後再成排牙箍番齊,講緊四萬幾蚊! 唔知各位有無分享?

謝。

我都曾經係甘!
以前剝左下面兩隻大牙諗住完事,
過左幾年睇牙醫時,
私牙醫見到這情況,
好彩我隻四隻智慧齒照X光剛剛出,
而仲未外露!
所以牙醫建議我剝埋上面兩隻完整的大牙,
而就黎出的智慧齒會自動補上空缺!

不過我牙醫在溫哥華,
介紹唔到俾你!

但試唔試下睇仁濟牙科?
問下價先都好架!
因為一定俾私家平少少!
分別土瓜灣和荃灣都有仁濟牙科!
以我所知道的價錢杜牙根$1500、牙套$1500、
洗牙$250、補牙$160~260!

土瓜灣仁濟在落山道夾美景街!
Tel:27666395
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

複式洋房

其實我地可唔可以去政府牙科醫院申請做種牙同箍牙呢?

子爵府

magicbox 寫道:
其實我地可唔可以去政府牙科醫院申請做種牙同箍牙呢?

小朋友如果情況特別先有政府牙科醫院箍牙!
就算你而家排政府牙科醫院都要俾返材料錢,
仲要睇下你情況唔可唔可以做教材先得!

所有你去仁濟仲好啦!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

複式洋房

謝謝你,Tiffany. 我會check check 仁濟。

複式洋房

可否介紹那間牙科?
謝謝!

首頁

尾頁

跳至