美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

我個頭電得吾靚,邊度整直好呢?

:-(

民房

Re: 我個頭電得吾靚,邊度整直好呢?

咁樣好傷頭髮架wooo

大宅

你住邊區架? 如果近元朗的話就有間或者可以幫到你 :lol:

複式洋房

子爵府

2019勳章

我住油塘,可以去睇二度整呀,有冇好介招手勢要好同要效果好,而家個 頭日日都朿起佢先冇咁樣衰,電左頭髮後成個人都老左,好DOWN,其實電完頭髮几耐先做得直佢呢? 

大宅

我又係呀, 而家見到自己把頭髮都好

子爵府

2019勳章

住家甜品 ,

原來你同我一樣,我系一月一日去整,D人話三個月後可以再電過話冇咁傷,吾知系吾系,仲之今次又傷銀包又傷頭髮 :-(

大宅

我本來都好怕電髮,自從跟了呢個姐姐stylist後,電過3次,一次比一次鬈,好好玩,好多人都話我個look young了,雖然最近一次電了好鬈返屋企嚇親老公,不過過了幾日佢都接受到.呢個姐姐在尖沙咀,one man band, advance booking only. 都唔平,perming + color + cut (treatment not included) cost around $1350, 不過我都覺得值,起碼明碼實價,用料好(老公又接受到 :>),唔使等 ,兩個多鐘就走得,有興趣可pm

子爵府

2019勳章

請問如果負離子加CUT加COLOR几多錢呀

首頁

尾頁

跳至