意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 5|主題: 127739

請問大家用緊邊款IP Cam,有否好介紹呢? 

大宅

國民生產總值:2358

請問大家用緊邊款IP Cam,有否好介紹呢? 

我個新印傭就快到喇!想裝部ip cam,因為未用過,完全無idea,請問大家用緊邊款,有否好介紹呢?Thank you so much!!

大宅

國民生產總值:1854

Re: 請問大家用緊邊款IP Cam,有否好介紹呢? 

我都有裝, 係公司都會睇到BB, 感覺安全D, 如果想知 可PM我

男爵府

國民生產總值:6310

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

HI, mdl832832

Pls. check PM. Thanks!

珍珠宮

國民生產總值:46657

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

The one with the best reputation I heard of so far :

Panasonic BC-10

siupak01 寫道:
我個新印傭就快到喇!想裝部ip cam,因為未用過,完全無idea,請問大家用緊邊款,有否好介紹呢?Thank you so much!!

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

國民生產總值:2358

mdl832832,

pls check pm!

fungwongphie,

請問Panasonic大約幾$呢?

別墅

國民生產總值:523

mdl832832,

pls pm me!

Thanks a lot!!!!

民房

國民生產總值:8

mdl832832,

I want to install too. Pls pm me. Thanks!

複式洋房

國民生產總值:204

mdl832832,

I want to install too. Pls pm me. Thanks!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.