意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 94|主題: 39196

跳至
如果你親眼見到.........

複式洋房

國民生產總值:114

如果你親眼見到.........

如果你親眼見到.........行街時你老公博女人懵或老爺博你/女人懵, 各位會點處理........
我老爺正一咸濕佬老淫虫好離譜行過我身邊完全唔會避開, 係我手抱我個女時更唔會避重就輕, 好憎佢, 好憎我99種佢當睇唔到, 同佢地出街, 我見62都唔會避開其他女人........
重有我覺得我C6有些似62行街時唔會避開其他女人, 點算

該用戶已被刪除

Re: 如果你親眼見到.........

大宅

國民生產總值:2710

不如你同老公反映

大宅

國民生產總值:1811

如果你話比你c6聽, 你比人博懵, 咁佢有乜反應?

希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

複式洋房

我試過有次向老公閒話家常, 話62望住我個胸好耐, 我老公哈哈咁話62羨慕佢有個好身材老婆.......

點樣先知道個男人正唔正經 ? 我好擔心我個女

該用戶已被刪除

禁止訪問

國民生產總值:12931

複式洋房

謝謝你 ! happybaby&mom,我個女咁細點避我62?
99好怕62唔會話佢, 見我避開佢地就話我睇唔起佢地窮....

重有我覺得我C6都有呢種傾向, 如果你地會點呀 ?

happybaby&mom 寫道:
佢同你講野望住你個胸, 又牛咁眼望住你, 搭地鐵又唔會用手隔開佢下面同你pat pat...呢de 都係賤男

唔好單獨比你92同女一齊

複式洋房

國民生產總值:261

呢啲咁既老爺少見為妙, 費時個女有咩事同個老公有樣學樣咪大鑊 :tongue:

男爵府

國民生產總值:7958

咁既 62 都有!!!

該用戶已被刪除

翡翠宮

國民生產總值:76971

我估有d老人家係咁, 佢似老賣老又或者好似當你係女咁借d意high埋黎, 我知道後我會盡量避免同佢有接觸

翡翠宮

國民生產總值:76971

我估有d老人家係咁, 佢似老賣老又或者好似當你係女咁借d意high埋黎, 我知道後我會盡量避免同佢有接觸 至於老公的話我會明刀明鎗咁提提佢, 你咁唔避忌一陣比人叫非禮你唔好話我呢個做老婆既唔幫你呀

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:189

咁賤格????
連新抱都唔放過???

點都好, 千期唔好俾個女佢湊呀!!!!
You & Me[br]

大宅

國民生產總值:1842

好媽媽勳章

先同你c6好認真咁講一次係唔鍾意你62咁做, 同埋如果佢再咁做既話你就會出聲話佢,叫c6同你62講明先(咁c6講唔講就佢既事,你就表明立場喇,仲要俾你老公知道你唔鍾意,叫佢自己都唔好咁做)

之後,每當你62咁做既話你就用一個好straight既態度同佢講/"啤住佢", 俾佢知你唔鍾意...或者好大聲咁係大庭廣眾講出黎, 男人要面架嘛, 等佢怕左你都好 (反正你62係咁都唔洗俾面佢) 為左個女,你一定要企硬呀!!!

大宅

國民生產總值:1072

我反而有另一種看法, 你老公同老爺又唔係專登撞人, 成條街o甘大, 點解唔可以係人地避佢??

複式洋房

happybaby&mom, 好彩我自己湊女, 但99成日為逗62開心例必定星期日一早湊走我個女, 所以好無奈..... 之前我已經冒著唔尊重62,99, 當佢兩個一起到我屋企我就黑面, 等佢唔會成日黎我到...... 重有我老公認為係我在bk聽其他媽咪講自己老公衰野太多所以捕風捉影,疑神疑鬼, 好似個個男人都係壞人, 佢唔覺得佢老豆係咁衰.....
所以我走去check我老公電腦, 比我發現收埋好多性感女人相, 重有女人著絲襪相( 剩係著絲襪都好睇 )跟住係佢櫃同搵到幾個公文袋內有全新未著過女人絲襪....... 再發現佢行街睇女人睇到入晒迷, 於是再留意佢行街多人時都無避開, 有兩次係超市排隊比錢時重企得好近人地, 因為佢大肚腩所以好似個身貼住前面個女仔背脊, 又唔知點解個女仔一o的都feel 唔到, 我排隔離條link見到即刻口目瞪呆, 最鬼無用係我回家審佢好多次無功而回, 只係聽佢唔認重講大話.....

因為呢幾件事我話會離開佢, 佢就話唔會好似以前咁, 重對我好佐 ,咁係唔係等如認佐 ?-(

由於我以前好信佢, 所以無理佢 , 我估62生仔唔教仔, 我老公有樣學樣

件事我忍佐好耐, 我唔可以同阿媽同99講因為唔知點解佢地好維護男人架 ?-(

happybaby&mom 幫我分析下, 好感激你呀

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1936

好想哭,
明顯地, 你先生有戀物傾向
我之前中心有個client都係咁, 後來要去醫院睇精神科

首先, 你要同佢傾傾先, 你要先接納佢, 否則佢只會唔認
你如果接受到, 就著絲襪同佢一齊,
因為實在怕佢去出面騷擾別的女性(我都被個client騷擾過)
take care, 有需要時, 聯絡社工

至於女女, 不知幾大呢???
除了因為爺爺關係, 要教她好好保護自己

若你62再有意無意撞到你, 你要有禮貌地出聲
表示自己不滿,
如果他再望實你胸部, 你可有禮但firm地講:
"62, 我係咪著錯衫??你咁樣望我令我好尷尬"
你有責任及能力好好保護自己, 加油

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.