美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: OSIM 小魔師 定 OTO腰帶好?

請問點樣分 oto 第一代 or 第二代? model: tx-808 是第幾代? 新款嗎?

大宅

sunmoon,

Did you use Standard Chartered Bank card for payment so that to paid $1402.5 ? Which Jusco have OTO's promotion counter ?

大宅

我打算買 oto, 請問你買 oto 個 model no#? thks

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我用緊oto第一代,個搖控係可以貼係條帶度,方便d.
我間唔中用下,d腰收得唔錯啦!我另外兩個fd,都係用oto第一代,冇見一排,見番好明顯瘦身左,個肚細左,所以,激發起我都要日日用的決心,努力呀!

大宅

thks! 聽到我心都動, 好想快d買. 我等緊 jusco 感謝日, 希望仲有discount 啦.

男爵府

各位,
我睇左呢個topic好耐, 有啲問題想問下...

oto 第一同第二代... 有乜唔同呢?

第二代係咪同osim, 都有兩個摩打? ?-(

大宅

potatoo,ansonbb,

係剛過去嘅26號荃灣jusco,係展銷嘅最後一日,用j card要俾cash,唔可以分期,不過渣打應該有,而家電視個廣告都有話渣打有優惠,不如再去其他jusco睇吓有冇promotion,因為荃灣有osim但冇oto嘅counter

男爵府

今期東地有比較呢兩條腰帶,結果係不相伯仲

我自己就偏愛osim

別墅

我都諗住今個星期日感謝日去jusco買oto

別墅

rosayiu
咁!感謝日jusco買oto ,即係幾錢呀?
manhattan有無分期ar?

禁止訪問

大宅

quote]
sheeta 寫道:
各位,
我睇左呢個topic好耐, 有啲問題想問下...

oto 第一同第二代... 有乜唔同呢?

第二代係咪同osim, 都有兩個摩打? ?-( [/quote]

Sheeta,

The 2nd generation is the updated version of 1st generation. The 1st oto only has the slim, but the 2nd has the massage and detox. The sales told me that no more 2nd generation will be produced.[

男爵府

sunmoon 寫道:

Sheeta,

The 2nd generation is the updated version of 1st generation. The 1st oto only has the slim, but the 2nd has the massage and detox. The sales told me that no more 2nd generation will be produced.[

又會咁搞笑嘅... 反而係第二代唔再出。 ?-( Anyway, 我應該會買osim, 一嚟個brand name好似好啲, 二嚟我妹用緊, 話開始見到效果啦。

禁止訪問

大宅

yeah 終於買左 OTO 第二代. 好期待效果, 希望成功.

報料, 永安 OTO 專門店買, 用渣打咭做分期外 ($1402.5). 另外, 只要

大宅

請問用過oto既朋友,生完bb個肚未會鬆曬既咁可唔可以收到
鬆曬既肚ga..

男爵府

2024年龍年勳章

OTO SHOP:

CHAI WAN MTR, TIMESQUARE, JUSCO HAS A SMALL COUNTER TO SELL

禁止訪問

子爵府

但係聽好多人講oto好d....

別墅

今日終於買咗oto............
不過斷哂貨,要星期三先有貨
遲d再同大家報料!

首頁

尾頁

跳至