美容扮靚

跳至

首頁
34567...19

尾頁

大宅

Re: OSIM 小魔師 定 OTO腰帶好?

I went to the OSIM and OTO this week. OSIM's sales said that OSIM has two motor but OTO has one motor.

複式洋房

happyvv,

昨日全日無肚疴,昨晚,飯後先有時間做,same as Thursday,做10mins肚腩排毒program & 約共30mins大腿,臨瞓前覺胸口近「加拿大」的淋巴位「寃寃痛」,我相信係D毒被排咗去個淋巴位度。

今日未開始做,剛BBQ完,回家又有小小攪肚痛,完事後非常舒暢。

P.S. : 買Oto時,Sales講明呢個型號係大陸做,並不是Made in Korea,motor係得一個,但由於力水唔差,我反而覺得比Osim 2 motors力度更集中。 Anyway, these are only my personal comments.

複式洋房

同意!我覺得OTO有3個programme好似多o的o野玩,先做下massage,再做下排毒,之後先修身,我次次在床上未做完就差不多睡著... :lol: 唔知點解覺得好倦... :cry: 不過又真係好易touch到個制,做背脊時都唔知點按制好...
april28 寫道:
我個人認為

Osim
~ 有remote,方便好多
~ 機身輕巧些
^ 雙motors令力度無咁集中,motor又有可能損耗程度不一
^ 條帶較難調節不同身體部位

Otto
~ 力度集中好多
~ 排毒功能超正
~ 可利用不同長度的皮帶配合不同體位
~ 皮帶"襟"污穢好多
~ 有免息分期
^ 無remote,容易唔小心掂到D掣

男爵府

我今日都買左oto ,其實我兩條我都試過兩次,每次都係試omis無乜特別,但一試oto我就感到想去小便,所以就覺得oto個感覺大d,同埋oto條帶彈性d,所以最后決定買oto。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

oto要幾錢?

複式洋房

正價$16XX,現在佢話係特價$1488,有渣打卡就$1402.5

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

即係貴過osim?
krissy 寫道:
正價$16XX,現在佢話係特價$1488,有渣打卡就$1408

複式洋房

如果OSIM無其他discount都係貴$20。不過佢有三條帶o咼。

子爵府

i see :lol:
krissy 寫道:
如果OSIM無其他discount都係貴$20。不過佢有三條帶o咼。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我收到呢個, 心大心細唔知係咪一樣... 不過真係平好多!!

珍珠宮

醒目開學勳章

我今日買咗 osim
我無試過 oto ar
osim 外型 fancy 好多
同埋一向都覺得 osim d 野好過 oto (個人意見)

男爵府

thanks april28

please continue to update.

但我應該都會短期內買啦,希望可以減肚啦
april28 寫道:
happyvv,

昨日全日無肚疴,昨晚,飯後先有時間做,same as Thursday,做10mins肚腩排毒program & 約共30mins大腿,臨瞓前覺胸口近「加拿大」的淋巴位「寃寃痛」,我相信係D毒被排咗去個淋巴位度。

今日未開始做,剛BBQ完,回家又有小小攪肚痛,完事後非常舒暢。

P.S. : 買Oto時,Sales講明呢個型號係大陸做,並不是Made in Korea,motor係得一個,但由於力水唔差,我反而覺得比Osim 2 motors力度更集中。 Anyway, these are only my personal comments.

男爵府

2024年龍年勳章

OTO Jusco Aeon Card $1,333 only for Mar 19 & 20,
可分期, 送測脂肪機

複式洋房

我都買左oto~

大宅

我想買oto囉...因osimd力比較柔d, 但係oto就強d,但我現在用梗oto 一代呀,佢d力比2代強架,但2代又多左個排毒,按摩,咁我應該買嗎? 同埋呢我3個boss都用oto架,佢地都減得好好呀

男爵府

昨日買左 oto .. 用 jusco card 有 95折 .. 好抵 ..
用排毒功能時.. 真的好想去 toilet .. .. 不過我主要買黎當按摩用 .. 我覺得用黎按摩腰骨同背脊都好舒服 .. osim 都有試過 .. 不過佢地d力係柔一d .. 男人未必覺得夠力 .. oto 勁好多..
Ding

別墅

我買左osim小魔師(1340)和腳部按摩($2880)一set $3620.平左$600.一返屋企就黎按摩腰骨同背脊都好舒服,不過震到臉都拫飬. ,腳部按摩要等下星期一才送貨.

大宅

我昨日都買

男爵府

wudy
如果唔係Jusco Aeon Card ,只係得Jusco Card,
唔知係唔係呢個$&送 測脂肪機呢?
wudy 寫道:
OTO Jusco Aeon Card $1,333 only for Mar 19 & 20,
可分期, 送測脂肪機

男爵府

Ding
係LA,你買左幾多$呀?
Ding 寫道:
昨日買左 oto .. 用 jusco card 有 95折 .. 好抵 ..
用排毒功能時.. 真的好想去 toilet .. .. 不過我主要買黎當按摩用 .. 我覺得用黎按摩腰骨同背脊都好舒服 .. osim 都有試過 .. 不過佢地d力係柔一d .. 男人未必覺得夠力 .. oto 勁好多..

首頁
34567...19

尾頁

跳至