美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: OSIM 小魔師 定 OTO腰帶好?

岩岩買左oto....因為有分期~~
未知有咩效果....希望可以起碼瘦兩吋啦~~

係專門店試同屋企試比較~~係屋企個feel好好多....都係痕~~但係都頂到既.....仲可以做左肚仔20mins~~右面腰10mins

繼續努力~~

大宅

邊隻?
停左後會唔會再動?
我用oto的減肥programme都係會轉下停下的,message programme 就唔會停lor.
kwan1981 寫道:
我條腰帶係唔係壞著啊?動一兩下就停?

大宅

Diva~~
請問你係邊間SHOP買, 用咩卡有分期
[quote]

係專門店試同屋企試比較~~係屋企個feel好好多....都係痕~~但係都頂到既.....仲可以做左肚仔20mins~~右面腰10mins

男爵府

千萬唔好去旺角先施買,o的staff無咩心機教你用,反而朗豪坊既sales quite nice呀!

用渣打咭供18個月free頭一個月
]
gie_angie 寫道:
Diva~~
請問你係邊間SHOP買, 用咩卡有分期
[quote]

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

Please help !

[quote]
emilykawaii 寫道:
hi~你用咗幾晚有無咩反應呀,我都想買但唔知買OSIM定 OTO好,你有時間上嚟報告吓吖thanks [quote]

洋房

gie_angie

我係沙田間oto 買既~~用mahattan咭~~供17個月, 大約供83蚊一個月啦~~都ok~~
我有一次平日去個staff 介紹得好d, 星期六去多人....所以我話買佢先理下我囉....

其實如果osim 有分期, 我就會比較下兩隻囉....可惜佢冇丫....我覺得用落都ok丫....唔係好痕~~不過用左兩日..未有成績住

大宅

好媽媽勳章

我有一個問題呀!有冇戴左子宮環嘅mama有玩呢部機呢?因我本身用緊oto,又帶左mirina子宮環,上星期用勁d力度,用完感覺子宮環位置好似唔知點咁,又唔係痛,但好似有d唔同,而不嬲我帶呢隻子宮環係好少m的,幾個月都冇一次,就算有都係幾滴,一日起兩日止的,但最近一星期就日日都一兩滴,都有成個禮拜,我好驚震得勁得滯,震到子宮環都走哂位,唔係講笑,真係有呢種感覺,所以我打算過兩日去check吓有冇走位!唔知有冇人冇呢種感覺呢?

男爵府

ansonbb

1. 我摸個 oto .. 佢唔似只得一個 motor .. 因為摸到左右各一個.. 中間有2個小 motor (上下).. 而且在用收身程式時 .. 係一次向左轉 ..一次向右轉 .. 自己都感覺到.. 用排毒程及按摩式時就感覺在中間轉 ..

3. oto 無 remote 又真係唔方便.. 主要係按摩腰骨時唔方便.

4. 都唔洗發熱功能..因為我每次用kei 時候都覺得好熱.. 用完之後都好口喝 ..

osim 上星期去 ocean centre 同d朋友試過 .. 佢只得 auto 程式同手動控制高低 ..
Ding

大宅

我上星期一晚, 商台的"一人一大學"講減肥, 晚上9時正 (1小時長), 那位醫生定專家說, 一定要自己出力的帶氧運動才有效, 換言之, 如減肥帶, 騎馬機等外來帶動的, 是没有效的.

今晚還會繼續, 話會介紹一些減肥的方法喎, 請各位姊妹留意!
:fighting1:

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
conniedodo 寫道:
邊隻?
停左後會唔會再動?
我用oto的減肥programme都係會轉下停下的,message programme 就唔會停lor.
要隔幾分鐘先會動

伯爵府

我用左4日,瘦左2左磅

伯爵府

好開心,從未試過去到110o既,經常都係112-115

大宅

我想問點解大家都select OTO ? 個OSIM sales 話 OTO 得 1 個 Motor 同埋個圓殼好硬, Engine 淨係在中間, 唔似OSIM 有兩 motors 可cover 中間加側邊 area (大 part area). 而且OTO圓殼好硬, 所以唔貼身 (e.g. 大腿, 手臂). 又話 OTO 雖然有3條帶, 但好難索緊, 尢其做背無人幫時. 而且 OSIM 有 remote 唔駛吓吓要 stop machine 改 programme. 最重要係 OTO 無自選發熱功能, 不能促進血液循環.

其實我最想知邊隻可改善腸胃差功能 ? 又瘦身 (腰, 肚) 快D ?

子爵府

我終於去睇O左 PROMOTION, 佢地兩家無話自己係減肥帶, 只係用O黎收身咋....即係佢地都有少少野要改善. OTO 佢地話自己係雙渦輪, 所以帶動得集中D....但OTO 有3條帶, 可以用作唔同部份, 起碼都可以打到大腿內側, 而OSIM 條帶無得換, 所以手臂位都未必做到效果. OTO 個排毒功能, 若放O岩穴位都應該得..... 試完都腳得OTO 勁D, 比較集中, 不過好浪費時間去做唔同部位, 而OSIM 比較好散, 似按摩多過做機. 到最後決定暫時係唔買住....我估仲會出新.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

男爵府

ansonbb

我買條腰帶主要都係想按摩腰骨同膊頭 .. 按摩完就當然會做埋收身 .. 我諗 oto 同 osim 都可以改善腸胃差功.. 因為大家都係刺激個肚 .. 好自然就刺激埋d腸 .. 我未用之前要2,3日一次去 toilet .. 用左就日日都有 .. 星期五我俾媽媽試.. 第二日佢同我講去 toilet 去得好舒服 .. 話唔知點解喎 .. 我話可能係用過條腰帶 .. 當日再用 .. 星期日又有得去 .. 佢好開心..因為佢年紀大.. 醫生話佢d腸蠕動得唔係好好 ..
Ding

大宅

請問oto是否可firm到手臂?
HI ! 我叫MATTSON 仔,

伯爵府

potatoo 寫道:
請問oto是否可firm到手臂?

可以架

大宅

我終於買咗oto係jusco promotion $1402.5 仲有嘢送,用咗2 day,肚嘅位置啲好明顯脂肪打散咗,都好似細了小小,但未收緊,我會繼續努力,不過我會加50下提腿幫助收腹,我始終覺得要自己用下力啲肌肉先有收緊作用

大宅

kwan1981
聽到你口甘講,攪到我心郁郁!

sunmoon
jusco promotion 仲可唔可以分期?
HI ! 我叫MATTSON 仔,

首頁

尾頁

跳至