美容扮靚

跳至

首頁
56789...19

尾頁

男爵府

Re: OSIM 小魔師 定 OTO腰帶好?

Ding
多謝你報料呀,
我買到oto啦,尋晚太忙,都未有時間開封呀
今晚要試下先!

請問你地一開始會先用那一個程序先呢,修身先 or 排毒先呀?

男爵府

sinwai182006

買左哪 .. .. 我就先玩修身 .. 跟住就按摩腰骨同背脊 .. 而我個仔就梗係琉蒙面超人變身啦 .. .. 咁佢地有無送部測脂機俾你呀..
Ding

男爵府

2020勳章

我試過2部機之後決定買oto, 希望真係減到la :lol:

男爵府

Ding
".....蒙面超人變身...." ~ 哈哈哈...... :mrgreen:
有送部測脂機比我呀,見到佢地送淨唔夠10部咋!
呢3個程式中,我都係會用修身同按摩,
排毒就...
不過,唔知係咪要排左毒先至修身呢?
個SALE姐姐又無講WOO

大宅

先前我試過用osim,點知覺得頭暈(血壓高or低都會有機會),但係oto又冇喎!,所以尋晚我去咗買oto,我冇渣打咭,咪多口問個sales哥哥有冇囉! 點知佢周圍問其他人staff有冇,最後緊係幫我慳番$80&有個脂肪計啦!

我想問下大家每日會用幾多次&分鐘架,如果每到都減,都幾忙下喎?!

男爵府

ringmike

個SALE姐姐話每PART最多用20分鐘咋!

男爵府

ringmike

又會咁 kei.. 咁 osim 震法同唔同 oto 架 ?
你最好睇下說明書入面個"安全指示" .. 同埋第一次做時唔好咁耐 .. 睇下自己身體反應係點先啦 ...

siuwai .. 排毒功能 .. 我諗收身果度都可以做度卦.. 都係按摩個肚 .. .. 總之做完就想去 toilet .. :mrgreen: :mrgreen:
Ding

大宅

Ding,

如果同OTO slim個part比較呢,osim就震得勁d,因為佢有 兩個摩打,而且有發熱功能,而oto就一個&冇發熱.但排毒個part就大家都差唔多勁.

大宅

大宅

sinwai,

係呀?!佢冇講呀,佢仲話如果覺得唔夠力&時間,可以manual入去調較添.

大宅

我都係試完兩隻最後決定買oto,因為我覺得oto個motor在正中間,會對個肚d減肥穴位集中d。
而osim個motor在兩邊,中間好似有個虛位咁,好似冇咁集中。

以上純屬個人意見.....

洋房

Take care! Perhaps, we can also wait for Customer Council study. The following has been published in many local newspapers today.

【明報專訊】衛生署去年抽查化驗市面2221件保健食品或中成藥樣本,檢控9宗違例個案,其中涉及一間纖體中心,有立法會議員認為,當局對纖體中心及美容院的巡查不足。消委會總幹事陳黃穗亦指出,有些產品戴在肚上作為減肥,但產品成效有待研究。她指在澳洲和美國,這類產品受管制不准出售,希望當局加強監管纖體廣告,保障消費者。
...

別墅

HI~
各位買左oto o既媽咪~我都諗住買oto呀!!唔知你地買左幾多錢~邊度買會平d呢~
有manhattan信用咭買折實價要$1402.50送測脂機~唔知抵唔抵呢

我知屯門區架~真係好心急想快d買部減腩肉
按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

複式洋房

OTO都有發熱o架,不過由於一定會發熱,所以無掣按o乍!
ringmike 寫道:
Ding,

如果同OTO slim個part比較呢,osim就震得勁d,因為佢有 兩個摩打,而且有發熱功能,而oto就一個&冇發熱.但排毒個part就大家都差唔多勁.

大宅

我今日下午試咗oto. 用咗20mins 個肚即時瘦咗 2 吋, 但個肚到依家都好酸痛.

我朋友話, 佢個妹係大肥妹黎架, 初初試20mins, 個肚就瘦咗5 吋呀....

跟住佢同我講, 話點解瘦得咁快呢, 係因為我平時無乜做運動, 當肌肉無運動到有運動時, 就會拉緊, 所以就有即時瘦咗既效果啦. 所以要長期做, 唔可以lazy. 作用就好似人地日日做運動咁啦, 但我地就選擇咗比較懶既方式啫.

複式洋房

早兩曰試過osim腰帶,試左15分鐘,發覺條腰好痕,都唔知點解會咁.

民房

我買左份基金儲錢, 送 osim uZap 喎!
好似話送到四月頭就無
想儲錢既人可考慮呀 ~

我覺得幾抵既

男爵府

ada2023

OTO說明書有講點解會痕.. 因為震動時促進血液循環 ... d 皮膚一時適應唔到就會痕.. 只要休息一陣就無事 .. 我第一次用時好痕.. 成個肚都紅晒 .. 不過昨日已經好左d .. 無咁痕..

siuwai ..

我昨晚睇清楚條帶係點轉啦 .. .. 收身程式時 .. 上兩果兩粒橙色指示會分別向左右兩個方向橢圓形咁轉動.. 如果係排毒同按摩就係圓形轉動 ..

小世媽 ..

$1402我諗而家係最平啦 .. 因為之前 $1333 係 用 j-card or aeon card 買.. 只做 19,20 兩日俾 jusco 會員優惠 ..
Ding

子爵府

我有渣打卡呀....係唔係有discount on oto ar??

別墅

ada2023 ,
THX~你買時係咪用j咭而無送測脂機呢~今日我都打去oto問過!!佢話渣打咭$1402有測脂機送用j咭就無~我覺得部測脂機好似無咩用.....所以想等下之2號吉豬島日去買~應該同你買時個價一樣!!最怕佢到時個檔口搬左

按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

首頁
56789...19

尾頁

跳至