嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有沒有BB House的聯絡電話或任何資料?

因我想帶我bb去BB house 度映相

別墅

Re: 請問有沒有Baby House的聯絡電話或任何資料?

對不起, 應該是Baby House

洋房

Re: 請問有沒有BB House的聯絡電話或任何資料?

####
Shop C, Ground Floor,
Golden Mansion,
83-85 Chatham Road South
TST

Tel: 2317 1298

如果你同佢講係吾駛比攝影費 $380.00

洋房

Sorry, 吾知點解有D英文字睇吾到?? 我比地址係Baby house

如果你同佢講你係BK Member 吾駛比攝影費 $380.00

洋房

我都有興趣幫囝囝影番套,請問收費点計架?

大宅

我個囡都係去baby houxx影相~

佢收780蚊一筒36張連底片

洋房

$380 攝影費
$780 彩色相36張
$980 黑白相36張(可以影1/2=$490)

10個造型,但佢叫我準備兩套自己衫 (我bb係28/2影)

我知道weekend 係好難book

洋房

cheers_maggie

你BB d 好得意,相好靚.希望我bb生生性性,影到靚相

大宅

bb-mameme,

thanks

weekend真係好難book,at least要預早1個月呀,if平日就好好多~

你bb一定影到靚相,放心~講你知丫我bb影相果日狀態唔好,唔舒服流鼻水,但出o黎d相都出乎我意料

洋房

誠你貴言

別墅

cheers-maggie

是不是映36張相還是從中選36張? 擔心狀態不好, 便只有少數相滿意. 另外大約用了多少時間?

many thanks

大宅

大宅

大宅

我個囡影o左筒半,連埋食餐奶都係用o左個半鍾到咋!佢唔止影36張o架,合埋眼遮住呀唔會比,佢會影多d o架,but唔係我地揀,係佢揀比我地囉~

if你bb有泳衣就自己帶去啦,冇o既話用佢果d都ok,都乾淨o架因為有條片片隔住~ :wink:

洋房

I took my BB there last week and 狀態 not too great. But the pictures were really surprisingly good. They really can capture the good moments.

複式洋房

hi all,

我星期日都會帶囡囡去影呀!! 希望影她合作影得靚喇, 到時再同你地分享!!

<click here> - kaka's studio photos

大宅

好媽媽勳章

我有張$100 coupon, 可於3月30日前用
九折出售, 大家有冇興趣呢???
可以再商量平d架~~
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至