興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: Canon 30D

Canon HK 前幾日正式有公佈(http://www.canon.com.hk/Download.aspx?pressrelease_id=10128&file_type=4),建議零售價
30D: HK$9880.00
30D Kit: HK$14300.00
85L: HK$18,180 (約3月底)
17-55 2.8L: HK$9,180 (約5月中)
一般可以九折買到,視乎有幾多嘢送。

大宅

駛唔駛平到咁?實在係太吸引!不過DSLR最大唔好處係第一水一定有問題,都係等兩三個月睇定d好。

如果17-55個testing result好過支17-40,可能支17-40會大跌價!

另外30D Kit有乜跟?

gingindaddy 寫道:
o係第2個網站睇到:
30D: HK$8596.00
30D Kit: HK$12441.00
85L: HK$15453.00
17-55 2.8L: HK$7810.00
有無咁平呀﹗﹗
相信呢兩日就知真假。

複式洋房

另外30D Kit有乜跟?

30D kit lens is EF-S 17-85 IS USM!!!

囝囝,囝囝,我有兩個囝囝。

複式洋房

好底!! 我幫朋友買左部30D Kit HK$13200

大宅

抵玩wor, 可惜我買曬Nikon鏡啦.
[img align=left]http://img7.picsplace.to/img7/25/0578-1.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至