夫婦情感

跳至

首頁
45678...28

尾頁

別墅

回覆:我與Bruce Wayne的大鑊婚禮

瘦到消失緊,哈哈哈,十分like你老公咁幽默

Our Baby is 2 years old

大宅

醒目開學勳章

好似睇緊Sophie Kinsella啲小說咁好正呀!唔好停!多謝你分享!

子爵府

等緊睇「火花」

子爵府

真係多謝大家支持,我寫到好攰但都好開心,一路寫一路回想返,發覺好多細節我都記得晒,自己係度感動。呢兩日我係公司偷偷地狂寫,好彩呢排咁啱無咁忙,返到屋企又寫,Bruce唔知我已經寫到去婚禮,又唔知我不停爆佢衰野,有時係屋企我寫寫下望下佢,忍唔住笑,佢又唔知我笑乜,佢問:「係咪我有太多fans你好開心呢?」我發現寫佢啲野真係可以寫唔完!

培根    發表於 12-8-1 18:02
Jerryjelly  好恩愛呀你地  發表於 12-8-1 17:22

子爵府

超like

複式洋房

引用:真係多謝大家支持,我寫到好攰但都好開心,

原帖由 oguh 於 12-08-01 發表
真係多謝大家支持,我寫到好攰但都好開心,一路寫一路回想返,發覺好多細節我都記得晒,自己係度感動。呢兩 ...
樓主的文筆清新,簡樸,行文流暢,令人讚賞!夫妻之情因敬仰,崇拜,愛慕而歷久彌新!你們是令人稱羡的一對!

大宅

畀面勳章

十萬個like 文筆好,風趣幽默,浪漫,好中意你率直既性格,剛強又體貼,有時搞笑,有時理性,哈哈!
當然仲要讚下Bruce 既"創意"婚禮,用兔仔做回禮,騎馬出場,笑c,農莊婚禮勁good!! 好羡慕你地!命中註定你地天生一對!期待續集

男爵府

真係多謝大家支持,我寫到好攰但都好開心,一路寫一路回想返,發覺好多細節我都記得晒,自己係度感動。呢兩 ...
其實我都正想緊,樓主記得哂咁多細節好犀利!証明妳真係好愛Bruce 呀;慢慢寫,好鍾意睇,加油!
順便傳個話俾Bruce 知,其實妳嘅fans一定多過佢(我係其一),唔好俾佢咁得戚!

男爵府

由上個post一口氣追到哩度先留言hehe, 一個男人肯為個女人改變咁多真係好愛先肯咁做,我最喜歡哩種男人嘿。期待你的下文。祝大家都幸福快樂,珍惜眼前人。bruce係要你讚佢,不如問下佢肯唔肯放相上黎比我地班c9睇下咁先至封到做*嘔*像哈哈哈哈哈哈哈哈

珍珠宮

我已成為你fans,好欣賞你性格,率真自然,爽快!

而且你出post好快,5會好似有d人甘好遲至出一篇,專登吊人地癮來谷人氣!

讚!!

大宅

真係好好睇,你地個故事好似愛情小說咁,睇到停唔到,相信你同你C6一定會幸福快樂咁生話落去

別墅

回覆 oguh 的帖子

感謝您的分享,期待ing

伯爵府

2024年龍年勳章

好正!
文筆真好!好耐冇睇愛情故事睇到眼濕濕!

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

伯爵府

好鬼正呀,追追追

子爵府

如果有埋圖就十萬個完美啦^o^

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

好好睇, 正過睇小說

別墅

留位!

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

What a lovely couple!!
I love it so much!!

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+oguh+於+12-08-01+發表真係多

原帖由 tired 於 12-08-01 發表
我已成為你fans,好欣賞你性格,率真自然,爽快!

而且你出post好快,5會好似有d人甘好遲至出一篇,專登吊 ...
同意,看得暢快

首頁
45678...28

尾頁

跳至