自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:版主:kayan060771985入侵我戶口呃錢?

不知是否系統問題!但這a/c的主人,是沒信用的賣家!

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+celialui1990+於+12-08-02+發

原帖由 wonderlulu 於 12-08-02 發表
Not use my account ah ?
係 係iphone睇 會顯示係自己ad 電腦就會正常

水晶宮

hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

引用:其實我唔肯係乜野,+睇內容好似係已經換左新

原帖由 mrsright 於 12-08-02 發表
其實我唔肯係乜野, 睇內容好似係已經換左新架啦 , 叫你入錢去佢戶口

係佢sent比你?
Not my bank account, just my bk account

男爵府

引用:其實我唔肯係乜野,+睇內容好似係已經換左新

原帖由 mrsright 於 12-08-02 發表
其實我唔肯係乜野, 睇內容好似係已經換左新架啦 , 叫你入錢去佢戶口

係佢sent比你?

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+celialui1990+於+12-08-02+發

原帖由 celialui1990 於 12-08-02 發表
佢應該sd比其他人 但sd錯比你
Not send to me , but used my account to sent out

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Not send to me , but used my account to sent out
應該係佢Sd錯俾你。試回佢一個咩號都好,便見到係佢Sd俾你ga啦

My Two Princess

男爵府

其實無雖要公開戶口號碼!就算無send錯,佢都只係叫入$90!!你可以唔理佢,而pm板主,不用小事化大嗎!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:

原帖由 littlezoo 於 12-08-02 發表
pm你試下

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+mrsright+於+12-08-02+發表其

Not my bank account, just my bk account
lulu,that message was from her to you, the first MSG is always wrong on app. I get that all the time

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+wonderlulu+於+12-08-02+發表

原帖由 pigpig 於 12-08-02 發表
你係澳洲邊個省呀?
NSW呀。

男爵府

引用:其實無雖要公開戶口號碼!就算無send錯,佢

原帖由 SiuDingDong 於 12-08-02 發表
其實無雖要公開戶口號碼!就算無send錯,佢都只係叫入$90!!你可以唔理佢,而pm板主,不用小事化大嗎!

...
板主的好意是叫jm小心

男爵府

畀面勳章

引用:我依家係Australia,今早係BK+account+發現

我依家係Australia,今早係BK account 發現以下PM信息,只能以iphone cap圖2幅,請你們幫忙,以免JM受騙, ...
個信息應該係佢send俾你架!
你回佢pm你就明

琥珀宮

引用:

原帖由 littlezoo 於 12-08-02 發表
你收PM睇下,我Sd俾你既嘢,係咪自己講

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+12-08-02+發表你係

NSW呀。
又唔黎QLD

子爵府

熱血金章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+wonderlulu+於+12-08-02+發表

原帖由 gemiling 於 12-08-02 發表
lulu,that message was from her to you, the first MSG is always wrong on app. I get that all the tim ...
Same case as me.

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

子爵府

珊瑚宮

原帖由 gemiling 於 12-08-02 發表
lulu,that message was from her to you, the first MSG is always wrong on app. I get that all the tim ...
I am scare someone bank in to the ac which is not mine. I left pm to Edea too. See if she can sort out .

I left message for you in cbean did you read? it can sort out , no worry and take care.

子爵府

首頁

尾頁

跳至