自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 不如講下考車牌大家因乜肥佬?

我第ニ次會考培正道,有冇意見ar?Thx!

子爵府

[size=large]啖啖定有錢淨
jasmine媽咪 寫道:
我第Я次會考培正道,有冇意見ar?Thx!

民房

第一次考培正道時衰太近物體又比考牌官''dup''停,錯漏百出,上星期六第二次考忠義街路試,條街比平時學車時多車,好彩都有驚無險,pass左,好開心呀!

大宅

1st time
隻腳+隻手係咁震, 斜路開車時架車後溜, 考牌官好大一聲"摺"+大力一腳dup停架車, 跟住睇住佢劃上好大個"S", 肥佬係意料中事.

2nd time
架車未出路面就死火, 考牌官勁好人仲叫我定d慢慢黎, 個心都冇咁驚, 最後pass到.

洋房

第一次考牌時,衰遊魂,
出到街三手軚掉頭後,差D炒埋架停左係到既
保母車到,仲係個考牌官幫我剎車添,
果時個腦都唔知諗緊乜.
好彩下一次考時,好順利咁pass左.

洋房

第一次 唔記得望後鏡便cut線:-(
第二次 無入3波
第三次 未考

別墅

第一次係拍車 :-(
第二次pass左啦

珍珠宮

畀面勳章

我都係呀 要考2次 :-( 我個牌成12年LU 不過就有成5年無DRIVING 因為5年前大肚,生完阿囡又唔想駕車LU :tongue:

bbeightysix 寫道:
第一次係拍車 :-(
第二次pass左啦

首頁

尾頁

跳至