自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

Re: 想睇相?有冇好介紹?楊X命好嗎?

i want to know too. thanks.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Yumi 寫道:
冇睇過楊X命,睇過幾個神棍,完全冇料,又貴.
最近有個朋友介紹睇一個大陸師傅就超準,只係提供時辰八字,佢會講曬你以前d野,同將來.唔似得有d神棍講d唔肯定既野出黎問你係唔係咁?佢講野好到肉,唔怕得罪人而唔講.
佢只收三佰,不過好難約.

可唔可以pm個師傅資料比我呀~ thx~

侯爵府

CAN U PM ME?

別墅

Can u please pm to me?

Thanks

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

Can u please pm to me?

Thanks

好心急呀!!! 快d pm比我啦

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

yumi,

可唔可以pm 比我呀!! thanks!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

Yumi,
Please would you pm me information, thanks.

大宅

Pls PM Me, Thank you so much

複式洋房

Dear Yumi,

Please PM the information to me, Thank you very much!!

大宅

Dear Yumi
我都想知,請PM埋俾我.

複式洋房

Dear Yumi,

Please PM the information to me, Thanks a lot!

小樂樂

大宅

Hi, yumi
我都好想知, pm埋比我啦, thank you!!

男爵府

yumi
pls pm to me , tks.

大宅

Yumi 寫道:
冇睇過楊X命,睇過幾個神棍,完全冇料,又貴.
最近有個朋友介紹睇一個大陸師傅就超準,只係提供時辰八字,佢會講曬你以前d野,同將來.唔似得有d神棍講d唔肯定既野出黎問你係唔係咁?佢講野好到肉,唔怕得罪人而唔講.
佢只收三佰,不過好難約.

Dear Yumi,

Please PM the information to us, many thanks

HeiMaggie

複式洋房

Dear Yumi,

Please PM to me, thanks!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

有冇人收到yumi 的pm呀!!!

我仲未收到呀

大宅

yumi,
我又想要....請pm我呀....thanks

大宅

我都末有呀!!!
Pulmma 寫道:

我仲未收到呀

公爵府

Pulmma 寫道:

我仲未收到呀

我都未收到呀

男爵府

畀面勳章

janeleung 寫道:
[quote]
Pulmma 寫道:

我仲未收到呀

我都未收到呀 [/quote]
我等到依家都仲未有收到!

首頁
12345...8

尾頁

跳至