自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 想睇相?有冇好介紹?楊X命好嗎?

大宅

我都睇左yumi 個師傅啦, 都聽得明佢講野, 好過0的阿婆0的鄉下話啦, 我覺得都有8-9成準, 佢話打算在HK開舖喎, 可能旺角, 太子 OR 銅鑼灣....不過我問佢睇風水收幾多? 佢話住宅收2,XXX-3,XXX.- , 不是YUMI 講的價!!!

民房

dEAR yUMI,
cAN YOU SENT ME SOME INFO?
我打過比果位靈神師父,佢就係徒第

2個我都睇過,徒第都ok準,不過師傅有料d
我唔想再重講啦
Winnie & Celine & Edwina[email protected] :-D http://www.babyhome.com.tw/bb/37826 :-D 我叫何思慧2006-3-11日出世了,拍左WYETH奶粉廣告呀!有個可愛姐姐叫何思盈Birthday is 24-10-2003. :-D :-D

珍珠宮

好媽媽勳章

我有個師傅睇開,都介紹過比bk 媽咪,如果你地有興趣就pm我,我比佢聯絡電話你啦!佢睇家居風水係1000呎以下$3000蚊,不過尼個價格一定要熟客介紹,到時可說是我介紹就ok,我每年都請他睇的!十分準,而且幫助了我老公事業很多!

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

YUMI:

Pls Check your PM. Thanks a lot

洋房

Hello Yumi

Could you email to me too, thank a lot!!
Yumi 寫道:
冇睇過楊X命,睇過幾個神棍,完全冇料,又貴.
最近有個朋友介紹睇一個大陸師傅就超準,只係提供時辰八字,佢會講曬你以前d野,同將來.唔似得有d神棍講d唔肯定既野出黎問你係唔係咁?佢講野好到肉,唔怕得罪人而唔講.
佢只收三佰,不過好難約.

複式洋房

Yumi 寫道:
最近有個朋友介紹睇一個大陸師傅就超準,只係提供時辰八字,佢會講曬你以前d野,同將來.唔似得有d神棍講d唔肯定既野出黎問你係唔係咁?佢講野好到肉,唔怕得罪人而唔講.
--------------------------------------------------------------------------------

可唔可以pm個師傅資料比我呀~ thx~

民房

[quote]
carbee 寫道:

Yumi 寫道:
--------------------------------------------------------------------------------

可唔可以pm個師傅資料比我呀~ thx 或email: [email protected]

別墅

好媽媽勳章

del
當你記得當年往事,你又會如何. 可會輕輕淒然嘆喟,懷念我在你心中照耀過. 當你見到光明星星,請你想起我. 當你見到星河燦爛,求你在心中記住我.

禁止訪問

洋房

Yumi,

Would you kindly send me the information, my e-mail address: [email protected]

Thanks

Karina :-P

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

yumi:

我都想要師傅的資料呀!

請pm或[email protected]

thanks

大宅

yumi:

我都想要師傅的資料呀!

請pm我好嗎? Thks!

大宅

我都想要師傅的資料呀!

請pm我好嗎? Thx!
Pretty Princess Petite Prince

大宅

Dear Yumi
我都想知,請PM埋俾我
rosanna

大宅

maggielau0705, can you please pm the info to me? thx

大宅

Maggie,

Kindly pm those contact to me please.

Thanks

大宅

pls give me too.

大宅

原文章由 小肥豬 於 06-3-21 09:19 發表
YUMI:

Pls Check your PM. Thanks a lot

YUMI:
pls pm me,thx

首頁

尾頁

跳至