美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

Re: 想學簡單化

如果有自己的化妝品, 但唔多識用, 可帶埋來(即係A 班)
如果咩都無, 咪就咩都唔駛帶囉~(即係B班)

落堂後應該就個個都係化好自己個妝ga喇, 如果想落埋妝走, 就帶番自己的skin care啦~

留意, 上堂時間每班只有一小時, 準時開課(逾時不侯) , 準時落堂, 夠鐘就要落堂 (即係離開課室, 因為地方問題......)好嚴噢~
http://www.Fimakeup.com

大宅

B班 ; 2) Goreme, 去,

別墅

thx~B 班的同學仔已報晒到喇, 後補的同學要等下次了

A班的同學呀, 一個未出現回覆我woo.....................

複式洋房

A班, michelle去.........^^

別墅

A班, mee 到~!!

別墅

大宅

我都想去學丫~~希望快d 有下次啦~

別墅

大家其實希望在"平日"定"六/日"上堂ga ? 同埋想下次報名時, 用番先到先得好丫, 定係抽籤好....因為唔係人人都可以隨時睇住部腦的.............唔........... 好煩噢

大宅

我今日至睇到個topic者! :-( 我都想join啊!B班可否開多個啊?

大宅

fi_makeup

哎呀, 我今日至睇到呢個TOPIC!! 我都好想報名啊!! 下次開班預埋我, 我只有部份化妝品, 不齊全, 係咪都係JOIN A 班??

我覺得"六/日"上堂會好d (我會prefer星期六下午), 因為有d 媽咪要返工嘛!! 平日就join唔到~

至於先到先得好, 定係抽籤好, 我覺得先到先得會好d (雖然我都係今日至睇到呢個topic) , 抽籤好似對一早報名的不公平.....

又或如果妳會用電腦, 可以將每位媽咪的名字順序排番 (分A & B 班), 到妳會開班時, 就PM俾輪到的媽咪, 這樣好嗎??

fi_makeup 寫道:
大家其實希望在"平日"定"六/日"上堂ga ? 同埋想下次報名時, 用番先到先得好丫, 定係抽籤好....因為唔係人人都可以隨時睇住部腦的....唔...........

複式洋房

我都超想去學呀, 請問幾時有班開呀 ??

別墅

基於資源問題, 只會再開多一次(free)的A & B班 , 同埋人數都係最多每班只可係4人, 我會聽多幾位的意見, 或者都係用番先到先得啦~

[quote]
茉莉子 寫道:
fi_makeup

哎呀, 我今日至睇到呢個TOPIC!! 我都好想報名啊!! 下次開班預埋我, 我只有部份化妝品, 不齊全, 係咪都係JOIN A 班??

我覺得"六/日"上堂會好d (我會prefer星期六下午), 因為有d 媽咪要返工嘛!! 平日就join唔到~

至於先到先得好, 定係抽籤好, 我覺得先到先得會好d (雖然我都係今日至睇到呢個topic) , 抽籤好似對一早報名的不公平.....

又或如果妳會用電腦, 可以將每位媽咪的名字順序排番 (分A & B 班), 到妳會開班時, 就PM俾輪到的媽咪, 這樣好嗎??

珍珠宮

醒目開學勳章

fi_makeup

我會耐心等的..

大宅

fi,

我都期待你下次既開班呀?

複式洋房

化妝用品我都有d架
其實我贊成自己帶齊 "用具" 上課,
起碼唔駛要你擔心多個問題丫

別墅

如果有自己的東西, 帶埋去用都係好ga~又另因為得一個鐘時間 (其實唔係好夠, 因為我要講書啦, 大家又要實習), 個流程會好快, 同埋好多detail都講唔晒比同學知的. 希望順利啦~

大宅

我都想報B班喔....... :-(
今日至見都個TOPIC
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

別墅

係咪大家都prefer sat/sun上堂同"先到先得"報名呢 ?定係比番之前已係on waiting list的呢 ?

大宅

[quote]
基於資源問題, 只會再開多一次(free)的A & B班 , 同埋人數都係最多每班只可係4人, 我會聽多幾位的意見, 或者都係用番先到先得啦~

甘我報定下次B班啦!

大宅

fi,

下次再開班, 可唔可以跟番個waiting list呀?
係咪大家都prefer sat/sun上堂同"先到先得"報名呢 ?定係比番之前已係on waiting list的呢 ?

首頁
12345...10

尾頁

跳至