夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢度有無人係因為奶奶而離婚咖?

珍珠宮

回覆:因為死人奶奶............

你緊係希望佢長命百歲啦!把口唔可以咁樣話奶奶㗎,佢做錯啲咩令你咁嬲呢?你點嬲都好 唔好講佢死

珍珠宮

你緊係希望佢長命百歲啦!把口唔可以咁樣話奶奶㗎,佢做錯啲咩令你咁嬲呢?你點嬲都好 唔好講佢死

男爵府

如果我離婚,一定因為佢

男爵府

加速我離婚的原因也有她的功勞,如果她死了,也不希望我兒子去送終,哈,因為她沒當他是孫子,只是棋子。當利用棋子失敗失去價值時,個個都離他而去了。
女人要自重自愛,但現實告訴我們,自愛的女人無人愛,只有好好的愛自己 。女人不壞男人不愛。

伯爵府

雖然唔鍾意99,但都唔好叫佢死人丫…不過我個ex99都仲打黎煩我

男爵府

回覆 bibimay 的帖子

點解仲打來?我那個半年多了,一個電話也不曾和我兒子傾過計。。可能和他們無緣份吧。。更何況,我現在還在他家住。以為他們回來趕我走呢。之前那麼積極的趕我走,現在都不見人影了。
女人要自重自愛,但現實告訴我們,自愛的女人無人愛,只有好好的愛自己 。女人不壞男人不愛。

大宅

以前真係吾會咒人死,仲要係99。諗都冇諗過!現在,我憎佢既程度,基本上好想佢快d死!係佢令到我同老公關係超差,現在諗緊離婚!我直情想劈死佢!

珍珠宮

BK Milk勳章

咩事咁誇張要講到咁? 你地同住?

大宅

係同住,本來我有個好好既丈夫,好好既家,因為個死八婆,我地婚姻已去到邊沿了!c6對我莫不關心!全因死八婆教!佢自己對62唔好,又教我老公吾好理我,甘㨾叫夫妻相處之道咩!死佬又聽晒佢老母既教導,我直情覺得同緊佢老母相處,攪到我憎埋我老公!

大宅

係同住,本來我有個好好既丈夫,好好既家,因為個死八婆,我地婚姻已去到邊沿了!c6對我莫不關心!全因死八婆教!佢自己對62唔好,又教我老公吾好理我,甘㨾叫夫妻相處之道咩!死佬又聽晒佢老母既教導,我直情覺得同緊佢老母相處,攪到我憎埋我老公!

珍珠宮

引用:係同住,本來我有個好好既丈夫,好好既家,

原帖由 starsta297 於 12-08-04 發表
係同住,本來我有個好好既丈夫,好好既家,因為個死八婆,我地婚姻已去到邊沿了!c6對我莫不關心!全因死八 ...
你要恨都應該恨你老公先啦

Nancy20090615  agree  發表於 12-8-4 11:39

大宅

回覆 starsta297 的帖子

我都係因為佢搞到我同C6關係唔好......基本上除左佢之外....我同C6根本無吵過架...所以有時會覺得好唔底....

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

大宅

對.. 其實你老公好有問題.. 99係點.. 佢要聽.. 咁就有得講.. 咁又唔見佢會聽你講.. 日日訓係佢隔離果個係你.. 唔係佢阿媽ar..

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:呢度有無人係因為奶奶而離婚咖?

原帖由 yisang 於 12-08-03 發表
呢度有無人係因為奶奶而離婚咖?
咁稱呼奶奶,想唔係因為奶奶而離婚都幾難(不喜勿插)

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:回覆+starsta297+的帖子 我都係因為佢搞到

原帖由 yisang 於 12-08-04 發表
回覆 starsta297 的帖子

我都係因為佢搞到我同C6關係唔好......基本上除左佢之外....我同C6根本無吵過架.. ...
你咪算是我個由籌備結婚搞到同c6嘈到生埋仔直到依家先叫做平靜

珍珠宮

唔會,雖然我奶奶難相處,但我老公好孝順阿媽,愛自己個老公就應該愛埋奶奶。

大宅

回覆 yoyochg 的帖子

同意,同個C6結婚咁耐,每一次鬧交都系因為個99

yoyochg  唉..  發表於 12-8-4 17:03

首頁

尾頁

跳至