夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔會,雖然我奶奶難相處,但我老公好孝順阿

原帖由 咖央 於 12-08-04 發表
唔會,雖然我奶奶難相處,但我老公好孝順阿媽,愛自己個老公就應該愛埋奶奶。

...
等我老公愛我亞媽我咪愛佢老母囉!之前我都好憎佢,依家佢老公唔要佢佢得到應有報應,所以我放底左好多了

36日咋...緊張緊張

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

離婚係你地2公婆事, 唔好怪奶奶, 你有本事, 可以搬開住, 叫你c6聽晒你話啦, 如果吃唔住C6, 只好怨你功力唔夠, 咒老人家死, 是最冇品的啦, 下下策 , 小心有報應

瑪瑙宮

如果第日您新抱叫您死人 99 好唔好呀? 積下口德啦.

要講件事就講件事啦.

咒人地呀媽死, 您都唔係好人啦.

大宅

畀面勳章

好明白樓主感受,因別人令到同老公鬧交,我也視他為敵人!
雖然我99晤係,但個弟婦十分乞人憎!

大宅

回覆:yisang 的帖子

楼主吾好用死,因為你罵人死又會比人話黑心、惡毒之類。下次用屎人奶奶可能好d!
好明白你感受,有時真係會令人透不過氣!

大宅

如果佢死左我又唔怕得到報應喔....我死唔死我睇得好化

大宅

引用:如果第日您新抱叫您死人+99+好唔好呀?++積

原帖由 Nancy20090615 於 12-08-04 發表
如果第日您新抱叫您死人 99 好唔好呀? 積下口德啦.

要講件事就講件事啦.

子爵府

引用:回覆+starsta297+的帖子 我都係因為佢搞到

原帖由 yisang 於 12-08-04 發表
回覆 starsta297 的帖子

我都係因為佢搞到我同C6關係唔好......基本上除左佢之外....我同C6根本無吵過架.. ...
我之前都係呀而家我老公开始少見佢佢最近又出招攪我个女我个女都好嬲呀!最緊要自己家人團結吾好俾人攪分化!

民房

畀面勳章

回覆:因為死人奶奶............

我也是因為奶奶搞到同c6關係好差,我好明白你的痛苦,但我不會這樣稱呼她,你也要為自己積福。

男爵府

我都好憎我奶奶,不過唔係我罵佢死,而係佢罵我去,佢把口好毒下

首頁

尾頁

跳至