跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有6月頭會係威記生嘅媽咪呀?我的

我的預產期係6月1日至6月5日呀~我係第一胎,有好多野都未預備好~
:-

洋房

Re: 有沒有6月頭會係威記生嘅媽咪呀?我的

我都係6月頭生, 襯現在行動仍敏捷,見到有合適或特價就買, 所以都7788.

複式洋房

你就好啦~我仲有好多野都未買呀~

複式洋房

你會6月幾號生呀?

洋房

預產期是9/6, b仔
我好師奶呀! 見到減價就出動買嘢. 這兩星期是西田特價.

複式洋房

我都有去到西田,但好似無乜野買,但我就有去吉之島,d野都好平,反而係吉之島我仲買得多野~,你有無去吉之島行過呀?

洋房

有去jusco呀! 買了奶樽,奶煲 等用品, 價錢ok.

複式洋房

我就買咗bb床同bb車

別墅

HI, 我都係6日中生B女嘅, 嘢都差不多買晒, 最抵都係喺永安買, 衫仔就只係買咗少少因為有朋友俾。請問有無人會喺香港港安生呀?

民房

hi hi 我預產期早你兩日7/6

別墅

我是6月2日, 不過打算在東區生呀?
其實我都好似什麼都沒有買, 但又覺要買的, 都買了.
我已經買了, 床, bb車, 衫仔, 奶煲, 奶瓶, 細件物品, 又買了濕紙巾, 指甲鉗,沙巾 等等,
bb 盤 和大毛巾和沖涼夜, 遲些先買
請問仲有咩要買呀
[img][ing]http://i88.photobucket.com/albums/k187/pekkle53/33258240493567224471223522680321270.jpg[/ing][/img]

首頁

尾頁

跳至