懷孕前後

跳至

首頁
12345...39

尾頁

大宅

Re: 請投票最好私家婦產科醫生!

羅趙豐
我開刀生bb後18個鐘就可落床餵人奶, 傷口一d都唔痛.

MrsNg 寫道:
羅趙豐

Our Boy's Birth Date:

大宅

冼世源

男爵府

請問你地呢到講嘅醫生, 邊個會去港島接生架? 我都想轉醫生呀.

大宅

羅趙豐e生會去St. Paul & 養和

elmostoney 寫道:
請問你地呢到講嘅醫生, 邊個會去港島接生架? 我都想轉醫生呀.

Our Boy's Birth Date:

禁止訪問

大宅

余啟文呀...好詳細

別墅

張國亮開刀收多少錢和那醫院•我六月就生喇我會開刀•我仲未决定找那doctor, 可否上匕多d佢資料我thank

別墅

曾祥風開刀收多少money那醫院,有無多D料呀

民房

Tsuen Wan~~Dr. Wu Kwong Sam

洋房

佐敦~張國良

民房

鄧國雄,好好人!!收費平!!

男爵府

我係睇曾祥風醫生, 是開刀的, 手勢幾好, 但佢遲到, 差d過左時間, 我奶奶話打比佢, 佢仲好似不耐煩咁話 “咪黎緊羅”.
所以而家第二個, 唔知好冇搵番佢.
另外, 他是否主張順產, 他順產ok嗎?
其實我第一次是開刀, 第二個是否也開刀好d呢?

大宅

馮澍明 A nice doctor. 有耐心聽你的問題。
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

洋房

我睇緊余啟文, 都幾好

他可在法國及仁安接生 (開刀落樓好像3萬多)

lormy 寫道:
我都想轉醫生呀!!
咁多位媽咪都讚曾祥風醫生, 佢o係邊間醫院接生?

各位媽咪投票o既醫生, 有邊個係浸會or 法國接生呢? 預約耐唔耐呢?

禁止訪問

大宅

張國良
平,靓,正

男爵府

熱血金章 hashtag旅遊勳章

lormy 寫道:
我都想轉醫生呀!!
咁多位媽咪都讚曾祥風醫生, 佢o係邊間醫院接生?

各位媽咪投票o既醫生, 有邊個係浸會or 法國接生呢? 預約耐唔耐呢?

lormy,
曾祥風醫生係浸會/法國/仁安都有掛牌,隨妳鍾意
另外我知張國良醫生都會係浸會or 法國接生,但要好早打去book,我o個陣4個幾月時朋友介紹話佢好,所以我諗住轉睇佢,但打去book時要book到我7個幾月先有得睇 :evil:
後黎我見bk媽媽介紹曾醫生幾好,又唔難book,照4D亦好抵,於是轉左睇佢,亦覺得佢跟得幾好
所以最後連張醫生o個個booking我都冇去,費事再轉黎轉去

男爵府

熱血金章 hashtag旅遊勳章

smarkcat 寫道:
張國亮開刀收多少錢和那醫院•我六月就生喇我會開刀•我仲未决定找那doctor, 可否上匕多d佢資料我thank

smarkcat,
妳可以直接打去診所問,因唔同醫院唔同價錢...
張國良醫生tel:2332 3337
曾祥風醫生tel:2377 1228

子爵府

董曉方~GOOD

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

anna_gigi 寫道:
張國良
平,靓,正

AGREE!

首頁
12345...39

尾頁

跳至