自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 大家有無真正見過鬼呢~~__~~

有)
1-在澳洲寄宿家庭那兒..房入面
我訓緊...她企在窗邊
我望她...她回望我..然後笑

2)-大澳石灘
她企在燈下..理應見到成個人的
不過..只見一條影...係企係到的黑色人影
見完後立刻同朋友閃人
正想開車...暈左2分鐘

3)屯門往龍鼓灘的路..近發電廠
同朋友開車散心
一路因怕飛車黨..每隔幾秒就倒後鏡望一望
明明無車...突然一架錢七飛過..(似紙扎果d)
拿拿聲回家
唔敢再留

大宅

姑仔之前o係黃金海岸買左間屋, 裝修好後約埋成家去佢度bbq, 到八九點倒我要餵奶比bb, 姑仔老公帶我上樓安置我用佢地房之後就離開, 成間屋就淨得我同bb兩個, 初時我開著燈餵, 但係d窗簾係遮唔晒個窗o既, 我又驚會比隔離屋d人裝倒, 於是息燈, 我背住窗坐o係床, 無幾耐我發現面對面度牆上有d影郁得好勁, 仲好似有好多手抓o下抓o下o甘, 當時我都打左個突, 仲令轉頭睇o下窗外有d乜, 只見幾大風, 樓下有d椰子樹, 天真到安慰自己'樹影o黎姐', 我無門匙, 想走都走唔倒, bb又吃得舒服, 唯有dup低頭, 唔比自己再望幅牆, 一段時間後, 我抬起頭, 只見幅牆無左之前d'樹影', 變返正常應有o既窗簾影, 我諗真d, 個單位o係9樓, 樓下d椰樹影點會射到入屋? 好在之後屋企人食飽絡繹返離, 怪唔怪事我都唔理lu

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我係大陸既酒店自己見過有一個清裝人
的影子,係房到漂過!
當時間房有三個人,係淨我見到
真係嚇c我!

子爵府

好彩我無見過 @@"

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

禁止訪問

大宅

up

公爵府

茶姑娘 寫道:
janeleung

講時講呀,邊有理由細路女會行得快過lift架~E~~

係呀, 所以我都信我家姐ge

伯爵府

我記得囡囡三歲到,有一排佢訓到半夜到會喊醒,我囡囡又唔識表達有何不妥,有一晚,囡囡又喊醒,之後佢即刻指住我身後面度牆,於是我心一寒,可能......,跟住我就大聲講話,唔好攪啦,bb要訓覺啦,之後就訓番啦。

但我同其他人講呢件事,都無人肯相信。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

水晶宮

miffy 寫道:
有呀, 我在屋企見過白色面無五官, 長頭髮白色衫, 行路好似踏住滑板, 同睇電視一樣, 攪o左我成幾星期, 差d無命。

搞到差d 無命~~
點樣呀~~ 講黎聽下~~

大宅

我都遇過怪事....諗返都好驚~

以前住屋村果陣,我間房個窗隔離就係天井位,係冇人可以行o既,所以個窗開得較高......

有一晚天氣好凍,我好夜先訓,我上完網就返上床訓覺,臨sleep前我習慣打個電話同bf (即係宜家老公)講一陣先,收o左線就合埋眼訓啦,點知果晚就訓唔著,覺得好寒,雖然係凍但同平時唔一樣,係寒入心果隻.....我look o黎 look去訓唔到,突然間聽到有女人聲唱歌,仲要肯定係個窗出面傳o黎。佢唱得好難聽,因為好高頻,仲好似人地走音咁,我個心都諗唔係果d野下化....咪同自己講係樓上樓下聽歌o者~但把聲時大時細,一時遠d一時近d咁唱,就係我感覺到把聲係個窗出面最近我o既時候,突然間有"o野"敲我個窗!肯定係敲...仲要「咯咯咯!」咁響.......我即刻驚到鼻哥loan都冇肉用張被"cum"住自己,匿埋o係被"dou"打比老公講佢知我好驚!同老公講電話果陣仲有唱歌同敲唱,我老公話聽唔到(唔知我o係被"dou"入面佢聽唔到定咩喇!)。佢一路陪我講電話講o左一陣跟住再冇歌聲同咯咯聲,我老公就叫我訓喇再驚就打比佢。收線後我咪拎返開張被諗住訓(因為好焗),點知就係打開張被o既時候比我見到一團白色輕煙半浮o係我張床隔離 ,我即刻匿返入被"dou"唔敢再move,到唔知幾耐我就訓著o左覺,宜家諗返起我都好驚

伯爵府

cheers_maggie 寫道:
我都遇過怪事....諗返都好驚~

以前住屋村果陣,我間房個窗隔離就係天井位,係冇人可以行o既,所以個窗開得較高......

有一晚天氣好凍,我好夜先訓,我上完網就返上床訓覺,臨sleep前我習慣打個電話同bf (即係宜家老公)講一陣先,收o左線就合埋眼訓啦,點知果晚就訓唔著,覺得好寒,雖然係凍但同平時唔一樣,係寒入心果隻.....我look o黎 look去訓唔到,突然間聽到有女人聲唱歌,仲要肯定係個窗出面傳o黎。佢唱得好難聽,因為好高頻,仲好似人地走音咁,我個心都諗唔係果d野下化....咪同自己講係樓上樓下聽歌o者~但把聲時大時細,一時遠d一時近d咁唱,就係我感覺到把聲係個窗出面最近我o既時候,突然間有"o野"敲我個窗!肯定係敲...仲要「咯咯咯!」咁響.......我即刻驚到鼻哥loan都冇肉用張被"cum"住自己,匿埋o係被"dou"打比老公講佢知我好驚!同老公講電話果陣仲有唱歌同敲唱,我老公話聽唔到(唔知我o係被"dou"入面佢聽唔到定咩喇!)。佢一路陪我講電話講o左一陣跟住再冇歌聲同咯咯聲,我老公就叫我訓喇再驚就打比佢。收線後我咪拎返開張被諗住訓(因為好焗),點知就係打開張被o既時候比我見到一團白色輕煙半浮o係我張床隔離 ,我即刻匿返入被"dou"唔敢再move,到唔知幾耐我就訓著o左覺,宜家諗返起我都好驚

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

好媽媽勳章

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

好彩我無見過, 但最近聽過一件較密異的真人真事, 或者可以同大家分享下. 最近回老公鄉下, 鄉下親戚的親戚, 在上2個星期有一個十五yrs的小朋友沖涼時中煤氣毒死左(當地還有很多人用煤氣爐). 但是聽說原來他的家人搬入這間屋時, 那個小朋友話在沖涼時,常聽到有人唱切餅歌, 但那時屋企人都無理到他的. 所以講回來,都幾 下~~~

大宅

up

首頁

尾頁

跳至