嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

士的車

請問大家覺得邊款士的車好呢?
http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/107951.birthday.png[/img][/link]  

複式洋房

Re: 士的車

hi,

I want to know 2...

mimi

大宅

係咪mothercare有隻唔錯呀??

複式洋房

我都想知, 我本身用緊combi bb車, 但發覺很少士的車選擇, 而且重要重過而家架車! ?-(

大宅

其實我諗緊買唔買,因為mothercare果隻見個朋友用到個囡5歲都用緊,好似唔錯咁~

有冇mami有其他意見呀?

民房

其實有冇d 士的車係可以放抵少少比bb 訓覺而又輕架呢.最好可以單手handle 到.我揾左好耐都揾唔到, ...因為如果我一個人同bb 帶架車仔...係咪真係要買番d bb 車先得呢??

禁止訪問

男爵府

[quote]
olafbaby 寫道:
其實有冇d 士的車係可以放抵少少比bb 訓覺而又輕架呢.最好可以單手handle 到.我
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

男爵府

cheers_maggie 寫道:
其實我諗緊買唔買,因為mothercare果隻見個朋友用到個囡5歲都用緊,好似唔錯咁~

Mothercare士的車夠實淨(掛好多野都唔會反車),可坐到40磅小朋友,出面輕身既士的車,一般負重27-33磅,購買時要注意呢點 我朋友就係買

複式洋房

我都好想買架士的車阿, 我之前又係睇過玩具反斗城既士的車因為$149, 我覺得好抵, 但又怕阿b坐得唔安全, 因我阿b係大碼bb, mothercare果隻幾錢阿?
vic-wing 寫道:
[quote]
cheers_maggie 寫道:

Mothercare士的車夠實淨(掛好多野都唔會反車),可坐到40磅小朋友,出面輕身既士的車,一般負重27-33磅,購買時要注意呢點 我朋友就係買

大宅

vic-wing,

我想問mothercare果隻係咪4xx呀??mothercare得一隻定係仲有其他呀??thanks~

大宅

MOTHERCARE 士的車, 係$4XX, 但現在無貨, 唔知幾時會返貨, 車重6KG, 載重40LBS, 我覺得都幾好, 但略重

大宅

yiuyiu805,

係呀!我o岩o岩問晒咁多間mothercare都冇貨......真係咁好賣呀~

大宅

cheers_maggie
你有無留電話, 叫佢有貨通知你

複式洋房

幾大開始坐士的車較好? 其實同一般大架少少的bb車分別在邊? ?-(

民房

各位..
我今日終於買左架車啦..好開心…我endup 係買左graco citisport EDT, 原本係toys r us 買架啦..但係冇乜色揀, ($998), 點知係荷花比我見到有一架好cyber look 架喎..($999), 真係好輕 (個sales 姐姐話only 3.9KG, 但係toys r us 個姐姐話4.2kg, anyway) 而個sales 話可以坐到bb 40磅左右…所以我決定買…(最後一架比我買左lu…嘻)…我由windsor house 行返lee theatre 都唔覺得重 (可能太興奮啦…嘻)..所以我決定今晚要同囝囝去拍下拖先得…

禁止訪問

別墅

要輕(方便我一個帶呀b出街), 可較斜度, 要前面有欄(bb可支撐住睇野), 要個頂蓋多d.

我都搵左好耐.....

Combi, GRACO 好似夠輕, 但呀b成歲先去買部成千蚊以上的車, 好似唔值得, 而且收車都唔係咁便.

我琴晚終於在JUSCO 三佰幾蚊買O左部車(Babyland), 顏色娘d, 不過都差不多符合我要求. (Sales話:呢部車成日無貨)

**不過呢部車我都要試吓DIY 條帶上去, 等我收車後可孭上車**

出口日本鞋仔專門店
適合6-24個月bb, 歡迎到以下Shopping-kingdom選購
http://www.shopping-kingdom.com/index.php?app=store&id=33265

民房

fkkfi , 你講果架有沒話可以負重幾多呀 , 我都想睇下但離
JUSCO太遠.......

民房

PaPa1995 你介紹果架Katoji我上網睇過好似真係好輕咁哦,
晤知香港邊度有得睇實物呢? 請轉告 , Thx!
PaPa1995 寫道:
Katoji 士的車 2.9Kg

首頁

尾頁

跳至