潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

民房

真假gucci

請問有冇人知道點分真假gucci手袋同銀包丫,我親戚幫我買架,我懷疑係假,但係又唔敢聲,各位請教下我點好

複式洋房

Re: 真假gucci

U better asks them to give u the original receipt!

民房

佢話係用員工優惠所以冇收據.

別墅

Hi,mingsl:

Gucci 既真品質料一定係好d,就算假ga Gucci做得幾好,個內籠都係差d。例如拉錬、Logo塊皮...

複式洋房

If u really want to know the truth, u can bring it to Gucci shop & ask the sales to check ( u can tell them ur friend bought it from Paris as gift for u) :wink:

複式洋房

其實你去米蘭站果d 二手店問吓價, 睇吓放到幾多錢 (如果係假佢係唔會開價比你) , 咁你咪知係咪真囉~~~

大宅

同意 >>>>>>

閃閃星人 寫道:
其實你去米蘭站果d 二手店問吓價, 睇吓放到幾多錢 (如果係假佢係唔會開價比你) , 咁你咪知係咪真囉~~~

民房

Hi 閃閃星人,
I agreed with you , because I also try it, it works!!

大宅

閃閃星人 寫道:

我想問如果米蘭站不收,是否代表假貨(新買的舊款手挽袋,only $1,500.00買回來)??

大宅

我試過問gucci sales可否叫她們check真or假, 她們只說如果你懷疑是假, 可以通知海關, 再由海關給她們check, 再由她們send去總部check, 我聽完她們說後, 我"吓"了一聲, 我唔知佢係唔係唔想應酬我?

首頁

尾頁

跳至