嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 請問大家會買邊隻牌子的高椅(high chair)

Aprica is very nice. My daugther has been using it since she was born until noe (19 mths) and still like new. The cushion cover is very durable for machine wash and tumble dry. She can be using it until 4yrs old!!!

大宅

我就買左一張chicco既放係99屋企,比較穩固d會安全d囉,因為得99一個人睇住佢,咁方便99做野囉,至於自己屋企就係ikea度買左一張幾qq的high chair, 因為自己屋企會有老公同自己睇住佢就可以放心d囉. :mrgreen:

民房

我都係用combi不過係平d果隻

禁止訪問

複式洋房

my baby use Combi is OK,i think the function of Aprica and Combi are same.

禁止訪問

別墅

chuma1970

thx so much ..

首頁

尾頁

跳至