自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:更近圖片... 劉翔... 在你身上... 看到甚麼是體育精神!!

可惜。。。

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:更近圖片... 劉翔... 在你身上... 看到甚麼是體育精神!!

十分敬佩

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

十分敬佩他!希望劉翔振作!

珍珠宮

環保接龍勳章

我唔係劉翔fans 睇,只係剛剛睇電視見到佢比賽起跑一幕! 冇人想係受傷時仲勉強出賽, 唔通明知係萬千觀眾下出洋相會開心嗎?佢努力單腳跑到最後,我真係比佢既體育精神感動到!特別是到終點時,有兩個其他國家既運動員等佢同扶佢。輸贏真係唔係最重要,運動員個心先最真。如果我以前唔係劉翔既支持者或fans ,今日我會真係為佢既精神而喜歡上佢。

大家好,我是子悠~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:+本帖最後由+貝貝+於+12-8-7+21:27+編輯+\

原帖由 貝貝 於 12-08-07 發表
U

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

看到一個刻苦運動員,光輝運動生涯真係好短暫~我哋永遠會記得你,劉翔加油

男爵府

覺得佢輸畀壓力多過腳患。佢原本係走入更衣室,有電視台記者一直追住佢,佢先走番轉頭,做埋場戲。呢啲係我個人觀感,究竟咩係真,咩係假,真係佢先知。如果真係傷得咁緊要都要參賽,個教練真係要攞去鞭囉。

mw7183  我都覺得系.太假了.  發表於 12-8-8 15:52
imlcc  我同你觀感一樣,實在太戲劇性,尤其是親吻個欄一幕,佢又成功成為全場焦點.  發表於 12-8-8 00:37

別墅

劉翔
永遠支持你!!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

無論結果點樣, 佢都做得好好!

大宅

加油

侯爵府

中國運動員我唔多識,但唯獨劉翔係令我難忘,好欣賞佢有一般發自內心嘅自信。加油!

有人覺得要keep有獎先等於成功,但未免太殘酷。

n年前,李寧收山嘅一年奧運,國家缺乏強接班人,李寧呢個老將仍要出黎應戰,結果慘不忍睹,幾個項目嘅失誤,無功而還,所有人好似因呢啲失誤而抹殺過往嘅功勞,為他不值,但舊屆北京奧運開幕式延點聖火果幕,真係好感動,李寧仍是運動屆上嘅英雄,我唸仍果年嘅失誤,都一定好難受。好在有呢個開幕式令佢知佢仍然佔一重要位置。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

真可惜!

大宅

我睇新聞睇到喊

男爵府

好媽媽勳章

睇到好心痛

●▽●●0●●﹏●●︿●

子爵府

好媽媽勳章

終於有褲着!

禁止訪問

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章

引用:中國運動員我唔多識,但唯獨劉翔係令我難忘

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

祝早日康復

伯爵府

首頁

尾頁

跳至