懷孕前後

跳至

首頁
23456...40

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 瑪嘉烈之友入黎chat吓part II 吖

我想問下你地問 A+ 1 900g how much?
初時我都係 supermarket 買 $169...但無 lala 加到 $173...後尾我去我媽咪果頭 d藥房買 $156.5 ...美孚最平 $157...想睇下你地買幾$.

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

線上人數 又暫時停用...好似對空氣講野~

大宅

kawai:

我係緊w800i, 之前都比較過,不過我老公話出機要出最新過wor, 佢話比較值錢d 我最鍾意係佢果d veido 係可以save 到 同用replayer可以睇到 law,因為我呢部係 "豬機"黎架
我的相片璁璁@BabyFace我o係05年12月14日出世o架 ! !

大宅

poohbb:

我自己就覺得係 supermarket買奶粉比較安全d,因為藥房雖然平少少,不過我就唔識睇佢係咪水貨law 比bb食都係安全d好
poohbb_hk 寫道:
初時我都係 supermarket 買 $169...但無 lala 加到 $173...後尾我去我媽咪果頭 d藥房買 $156.5 ...美孚最平 $157...想睇下你地買幾$.

我的相片璁璁@BabyFace我o係05年12月14日出世o架 ! !

大宅

依家msn係咪要開webcam & mic 定係好似而家咁用文字黎溝通架 好啦,得閒過去睇睇先!

poohbb,你又upload瑤瑤幅相做大頭相ar,親切d架!!

依家到我好似同空氣講野喇
我都係用緊 K750i, 我覺得幾好...不過呢半年用住 3G 果部機~ 我同我媽咪都有,方便睇到瑤瑤

我都有 msn...不過我多數響公司先開...又係方便我見到我媽咪上網..問下BB點... :-P 以家d 科技幾方便!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

m4maggie 寫道:
kawai

hehe~有新電話用咁正
我老公佢用緊k750i..影D相出黎都ok..

係啦 anny 你都開返個 msn 啦,方便傾計吖嘛,,,hee~

係啦...我有個fd用緊...佢o係msn做大頭相果d相我以為係相機影...點知佢同我講其實係用k750i影架...勁靚呀...
不過我睇w800i同k750i佢地d[分唇]好似冇乜分別咁...
淨係知道w800i唔開電話都可以聽mp3...呢個就係分別喇...

子爵府

我都係用緊 K750i, 我覺得幾好...不過呢半年用住 3G 果部機~ 我同我媽咪都有,方便睇到瑤瑤

我都有 msn...不過我多數響公司先開...又係方便我見到我媽咪上網..問下BB點... :-P 以家d 科技幾方便!!

係@@
唔...人地話供既可如供部好d梗係w800i啦...但我睇過佢地2部d功能真係...差唔到幾多...
我老公就話依部貴d既...唔好咁out喎...乜我好out咩... :-(

子爵府

係啦...加左價呀A+...我前幾日行萬寧睇到$173.9/900g呀!!
嘩...一加加成$4-5...都幾金...
不過我屋企果d之前係o係BK買既都未用晒...所以唔知呀...唉...重有幾can喳...好快要捱貴貨...

子爵府

anny18 寫道:
kawai:

我係緊w800i, 之前都比較過,不過我老公話出機要出最新過wor, 佢話比較值錢d 我最鍾意係佢果d veido 係可以save 到 同用replayer可以睇到 law,因為我呢部係 "豬機"黎架

anny,

咁係咪即係得w800i拍果d野可以save落黎架喳...唔知k750i得唔得呢...呢樣野又要問下poohbb先喇...
如果唔得我都係出w800i嚕~~因為主要都係想同臭b出左街都可以影下佢d臭野丫嘛...嘩哈哈

子爵府

anny18 寫道:
poohbb:

我自己就覺得係 supermarket買奶粉比較安全d,因為藥房雖然平少少,不過我就唔識睇佢係咪水貨law 比bb食都係安全d好

poohbb,

係呀...好似我聽我daddy講...牛頭角安基苑果度有間藥房係專賣水貨架...(唔係個個知)
但佢都唔係平百佳呀,惠康果d好多...所以明眼人都未必睇得出...

子爵府

anny18 寫道:
依家msn係咪要開webcam & mic 定係好似而家咁用文字黎溝通架 好啦,得閒過去睇睇先!

poohbb,你又upload瑤瑤幅相做大頭相ar,親切d架!!

依家到我好似同空氣講野喇

anny,

msn都係用交字溝通架...不過可以加cam同mic囉~
不過我唔會加...因為我同我間房都好"呢啡"...哈哈哈~~

但係咁喎all...如果我地成日都o係man傾晒咁呢個post咪...

別墅

Re: 瑪嘉烈之友入黎chat

返工無揍仔咁辛苦,好快就適應了,每日放工就第一時間返屋企幫小毛洗白白,幾辛苦都好,我都會自已同佢洗白白,因為係一個好好的親子時間...仲有大毛唔係好識,上次大毛用支pentine pro v幫小毛洗頭,激死我.....

你都開個msn啦,因為我仲未識整張相上bk,成日話我張相大過頭,整到無心機整。

人地話小毛越黎越似我啦,真happy....

all:
HIPPO開倉,全部2折起,冬天衫$50/@,好平,至3月尾

anny18 寫道:
hazel:

真係似我?咁就好喇,不枉我咁辛苦生佢出黎
以前大仔都係咁架,bb時期有時似我,又有時似佢老豆,但最後就同佢老豆一模一樣,激死 :tongue:

你又整幅大頭相出黎比我地d ee睇下,tsznok話你果個係靚仔黎bor

返工習唔習慣呀, 係咪每日都掛住小毛
係呀你果度請唔請清潔阿嬸 [quote]
ilovehazel 寫道:
anny
你個仔好似你呀
[/quote]

大宅

kawai

我都覺得電話應該出最新款既好D呀,hehe~~
如果唔用,放出去都值錢d 吖嘛..wakaka~

大宅

唉~呢排真係好黑仔呀

all~~~
你地有冇識D律師朋友呀??我有野想問呀 :cry:

大宅

maggie:

咩事呀?

大宅

anny

唔方便喺網度傾呀.. :cry:
下次喺電話同你講吖

大宅

病咗成半個月都未好,好慘呀!好想錫吓囡囡但係又驚傳染到佢… :-(

別墅

我都係呀,放完產假返工就一直病,好辛苦呀!
[quote]
cool_BB 寫道:

子爵府

maggie,

點呀...攪成點呀..唔好狩擔心啦...記住:船到橋頭自然直呀!!
有咩msn搵我啦...幫唔到你d咩...安慰下你總算可以既...

All:

又有番"在線上"喇~

大宅

kawai

多謝關心呀 :mrgreen:
我地而家諗住唔理佢住,見步行步啦

首頁
23456...40

尾頁

跳至