美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

我買左 d mask 又懶乎, 晒左好多好多, 而家要用到7788至比買.

cream mask 得一只, clarins (個身係紅色的, 白色蓋, 我諗係修護保水), 間中乎下.

大宅

引用:清潔:+Ipsa+clay+mask,+Apivita+green+cla

原帖由 Vikibaby 於 12-08-09 發表
清潔: Ipsa clay mask, Apivita green clay, Aesop clay mask, Body Shop blue corn mask;

水份:Apivit ...

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都係唔用paper mask, 因為知道防腐劑好多, 敷多冇益.

我個人鐘意gel mask多過cream mask, 感覺上gel水份過d, cream比較油潤小小.

gel mask以前最鐘意貝嘉文, 美容院野應該冇咩人識, 用過好多支, 不過後來個代埋越做越哀之後冇再用.

之後買過好多隻都冇一隻大愛, 而家多數aleo gel +香薰 當做補濕mask.

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我覺得clinique隻保濕cream mask都幾好用,平平地,應該200樓下有100ml,敷完覺得塊面脹卜卜,歐萊雅隻綠色保濕MASK都係100樓下,平敷都OK!紙MASK試過好多,記得以前朋友去台灣送左幾張好似叫SIMPLY嘅,都好好用,以前SASA見有,而家好似搵唔到啦

I 大蚊豬   

子爵府

引用:Quote:Vikibaby+發表於+12-8-9+00:27+清潔

原帖由 wewe 於 12-08-09 發表
Neova copper moisture mask 呢隻係咪for 緊緻架? 好用嗎?
我係睇queenie chan 個website後買咖,可以保濕同收緊

翡翠宮

回覆:分享下大家用緊邊隻gel / cream mask 呀?

最近用蘆薈gel當水份mask用不過陣味mouth:

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

水晶宮

引用:Quote:原帖由 wewe 於 12-08-09 發表Neova

原帖由 Vikibaby 於 12-08-09 發表
我係睇queenie chan 個website後買咖,可以保濕同收緊
我咪又係睇佢囉

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

wewe 發表於 12-8-9 06:49
有無推介呀?

我覺得隻隻都效果不大,用幾次就吾想用,所以先越買越多.喺BK見人話好就即刻走去買,但都不外如是.

水晶宮

chloe666 發表於 12-8-10 03:15
我覺得隻隻都效果不大,用幾次就吾想用,所以先越買越多.喺BK見人話好就即刻走去買,但都不外如是. ...

水晶宮

carng.ng 發表於 12-8-9 18:31
最近用蘆薈gel當水份mask用不過陣味
陣味???邊隻甘臭呀

水晶宮

fionlei88 發表於 12-8-9 12:29
我覺得clinique隻保濕cream mask都幾好用,平平地,應該200樓下有100ml,敷完覺得塊面脹卜卜,歐萊雅隻綠色保濕 ...
200樓下有100ml好抵 wow

首頁

尾頁

跳至