美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇人自己整水晶甲/Gel甲 (Part 2)

嵐嵐媽咪 寫道:
朗軒媽媽,

唔好唔開心啦 , 我地昨日做左d野 , d 蛇蟲鼠蟻會走晒啦

嵐嵐媽咪,

嘩!! 你地好叻呀

大宅

kamankwok,

我地都係第一次去見識d大埸面咋 真係好多人 , 大開眼界

男爵府

all,

岩岩博鬥完! 岩岩同我個妹既巨人之手拆完又再整, 上次佢果個 "紫醉金迷" 拆到我死左o係度! 今次整左一個簡單既閃閃甲, 每邊手指夾左一朵尖瓣5瓣花, 真手好閃好清, 絕對岩OL, 今次我用曬水晶黎做, 佢本身已經甲床位等如我延長左咁既長度, 今次佢個衰妹肯做長, 真係長d靚d, 不過水晶真係硬到隻野咁, 好彩鋪粉鋪得算幾好 (80% perfect), 所以磨起上黎, 都唔使咁吃力! 仲有今次拆曬整曬影埋相都要3個鐘頭, 希望下次可以再快d, 要同時間競賽! :mrgreen:
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

本來我陪人咋, 點知我都要陪等, 等等吓, 唔好蝕, 所以我做埋咋.
嵐嵐媽咪 寫道:
kamankwok,

我地都係第一次去見識d大埸面咋 真係好多人 , 大開眼界

大宅

mummy

今次又真係好清喎

伯爵府

朗軒媽媽:

我諗係有人

複式洋房

LuLuBB ,

哈哈~ 真係唔明呀~~~ 不過唔緊要啦 , 我地下次有機會見面時再傾啦 ~~ ^^

大宅

朗軒媽媽,

乜d人咁衰架,有咩理由打電話去問d咁低能既問題,真係離晒大譜

唔該果位人兄唔好再係到搞搞震,咁想直接去學校買平野一係就自己去開個a/c,呢d都算係批發戶口,你唔開a/c人地梗係冇可能比批發價你啦,如果打個電話去問一問就可以批發價拎貨,咁出面d零售舖頭仲邊有生意呀 :tongue: :tongue:

複式洋房

愛荔枝:
你做成點呀?有time比 photo我睇
mummy:
點可以拆得快D呀?
Mummy 寫道:
all,

岩岩博鬥完! 岩岩同我個妹既巨人之手拆完又再整, 上次佢果個 "紫醉金迷" 拆到我死左o係度! 今次整左一個簡單既閃閃甲, 每邊手指夾左一朵尖瓣5瓣花, 真手好閃好清, 絕對岩OL, 今次我用曬水晶黎做, 佢本身已經甲床位等如我延長左咁既長度, 今次佢個衰妹肯做長, 真係長d靚d, 不過水晶真係硬到隻野咁, 好彩鋪粉鋪得算幾好 (80% perfect), 所以磨起上黎, 都唔使咁吃力! 仲有今次拆曬整曬影埋相都要3個鐘頭, 希望下次可以再快d, 要同時間競賽! :mrgreen:
^o^我的傑作

大宅

嵐嵐媽咪,
點解會有好多人呀? 我唔係好明 夠竟係點將d 蛇蟲鼠蟻會走晒呀

Crystal,
好開心見到你返左黎呀

男爵府

morning
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

susana,

拆甲最快既方法係除去一d唔需要既部份先, 例如用假甲剪剪左Extension部份, 因為唔要架嘛, 剪左佢咪磨少d囉。 Gel易磨d, 所以都可以快d, 但水晶就難磨d, 太深色既款一係就用卸甲水, 否則都係咁磨架咋。

大宅

kamankwok ,

我識變法術驅蟲架 傻婆 :tongue: 3月6日驚蟄我去左鵝頸橋搵阿婆打小人啊 , 因為我今年犯太歲 , 師傅睇流年話招口舌要防小人 , 所以就捉左fion陪我去見識下囉 , 有人拍vidio添 , d婆婆鬼甘落力

大宅

嵐嵐媽咪,

嘩!!! 笑死我喇!!! 你犯太歲? 我都係喎( 唔知我地係未同年呢)!! 早知同埋你一齊去啦 我都要打小人呀 今年真係好黑仔, 又係街撞到d痴線婆

男爵府

我今年都犯太歲, 咁arm呀
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

大宅

咁啱 ! 我今年都犯大歲喎 !

我六七年前好黑仔都試過和個同事去打小人, 有冇效就唔覺, 不過一講去過打小人就比人笑就真

民房

各位媽咪:

三8婦女節快樂!!

Joey

男爵府

all,

三八婦女節快樂! 今日女人大曬! YEAH!!

岩岩做左對手, 用左橙色, 呢個色第一次用, 原來好鬼sharp架! 大家都試下多d唔同顏色做下啦, 唔使下下悶到死用粉紅丫嘛! 如果用綠色似唔似生青苔呢?

原來D男人唔係咁鐘意人搽黑色甲油 (佢地都唔識野! :tongue: ) 我老公話黑媽媽喎! :tongue: 你地D老公有冇咁講? 睇黎今日都要洗甩佢 "換下衫" 先得啦! 仲有你地信唔信搽黑甲油會時運低? D 8婆係咁講的...

大宅

Mummy,

我都試過搽黑色甲油, 我老公問我係未中左毒 :tongue:
另外, 我現在正是用綠色做甲呀 哈哈! 生青苔? 好好笑!! 咁你 click 入去我下面 nail 條link, 睇下我似唔似生青苔

大宅

kamankwok

好靚呀, 邊似生菁苔呀. 好清喎. 點解唔痴石呀, 閃d 好

首頁

尾頁

跳至