婦女醫護

跳至

首頁
12345...19

尾頁

民房

Re: 請問有沒有婦科(女性) 好介紹呀 ?

Hi, Harry Mom

Could you give me the name and phone no. of the doctor? Thanks.

大宅

Hi Harry媽,

你好嗎? 我都需要有關婦科醫生的資料, 你可否pm給我呀!
THX!

大宅

Hi Harry Ma,

Could you please give me the name and phone no. of the doctor? Thanks.

複式洋房

Harry媽 ,

Can you pm the doctor's information to me? Many thanks!

大宅

Pls pm the info. to me. THks

大宅

Harry媽:
Please kindly PM me the details of the DR.
以及我想問做"婦科檢查"要收幾$?
THX!
BBball

民房

Harry媽:
麻煩請提供醫生資料比我, 我都想做"婦科檢查".
請問婦科檢查要收幾$?
THX!

民房

Harry媽:

你好! 很需要婦科醫生的資料, 可否pm給我?
Thanks a lot!

奀仔媽
:cheeze: :cheeze: :cheeze:

禁止訪問

大宅

我今中午會去睇harry媽所suggest 的婦科女醫生呀...好緊張......I hope everything is okay for me la....

民房

annstar,

可否 PM 婦科女醫生的資料比我.

Thanks!

民房

Harry媽,

我巳收到啦, 謝謝!

民房

Harry媽:
THX!
bocat

大宅

Bo_cat 寫道:
Harry媽:
THX!

Can you also send the information of the doctor to me. Thanks.

大宅

Harry 媽,

唔好意思, 我現在才睇到妳的message....好多謝妳的關心呀!

我在4月6日去睇咗了, 醫生的確幾好,幾細心 價錢都合理, 而且唔痛.....照了超聲波, 她說我一切正常.....我相信正如妳所講的是情緒影響到月經.....Um...我都會繼續搵番佢幫我睇..

Have a Happy Easter Holidays !
annstar

大宅

Hi, shoezoo,

唔好意思. 我現在才看到妳的message.....

我可以伊貓婦科女醫生的資料比妳嗎 ? 因為我試過pm比人,但對方話內裡的message全部都係怪獸字,看不到我寫甚麼.....我也不知道是甚麼原因.....但奇怪的是人哋M比我, 我又睇得到的....^ ^ "

請妳 send me your email address la .

annstar * V*

shoezoo 於 2006-04-06 14:51:43

annstar,

可否 PM 婦科女醫生的資料比我.

Thanks!

大宅

醒目開學勳章

annstar,
Please also e-mail the information to me " [email protected]". 請問檢查要收幾$?Thanks a lot
BABY FACE          HONEY BABY

男爵府

環保接龍勳章

annstar,冇事就好啦, 咁就唔使成日心掛掛。
我都祝你復活節快樂。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

Hi, fslwkl

I've already emailed you the info la, please check check la..... :-P

大宅

Harry 媽,

我其實在3月近尾來經, 一共來了 18日(現在停了).......所以現在我瞼色很蒼白.......有輕微頭暈......不過已經沒有之前咁頭暈了...............

相信我要飲紅棗水, 補補血啊! :-(

真的好感謝妳的問候和關心啊!

annstar

首頁
12345...19

尾頁

跳至