爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK有個怪現象

好多時d貼文有一個媽咪話"lease PM me", 咁跟住就會有好多頁"lease PM me, my email is......" 既貼文出現~

今次個例子係呢個, click me~

出文者話99% new, 意思係想出讓本書, 好多人留email仲話want information, 唔通個個以為有人scan左本野免費派發?

我個仔好得意架

男爵府

Re: BK有個怪現象

mingb

呢個其實都係bk特式之一, 好多人在bk送出/交換/出售/購買物品, 其實都幾好呀, 呢方面我老婆都好active架..., 佢成日都同bk媽咪買野, 賣野又交換野又盛架......

別墅

互助互惠, 環保又 save $
史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

子爵府

你係指d人唔睇清楚人地講乜就一窩蜂咁去做…
羊群心態…慌死蝕抵嘛

大宅

wingmonly 寫道:
你係指d人唔睇清楚人地講乜就一窩蜂咁去做…
羊群心態…慌死蝕抵嘛

keke, 係你明我講乜...
我個仔好得意架

子爵府

好多時都係咁…回應詞不達意…真係幾冇癮架

各位…如有得罪多多包涵

洋房

係喎 . 咁唔知出文者是否逐一覆pm呢 :mrgreen:
:-) 提醒自己, 以防中招 :-) http://yanyanparty.shopping.baby sky.hk/ http://persyplaygroup.baby sky.hk/ 《 幫鋼琴老師講公道說話(屯門區) 》 《 好鬼激氣(真身已出現了) 》

首頁

尾頁

跳至