自由講場

跳至

首頁
34567...48

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:到底~~D.R., D.V., 同 A, 有咩關係呢??

180我感謝你

180    發表於 12-8-10 11:44

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 hashtag影視迷勳章

明晒
原來我miss咗好多PO屎
180 可以做BK柯南

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好野!!!

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

陪月勳章

回覆:到底~~D.R., D.V., 同 A, 有咩關係呢??

超讚呀

子爵府

回覆:到底~~D.R., D.V., 同 A, 有咩關係呢

其實都唔係咩大件事,網絡世界係比人發泄同隱藏現實自己既地方,無論dr,dv,a,or小蟲係幾多個人,或者佢地諗咩,其實都係想上黎bk呢個平台發泄下。又或脫離現實一下。180你又何苦搞到咁呢?雖然我都好佩服你既偵探頭腦,但係……其實佢地都冇搞到人咪放過佢地囉

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:其實都唔係咩大件事,網絡世界係比人發泄同

原帖由 jeffmama64 於 12-08-10 發表
其實都唔係咩大件事,網絡世界係比人發泄同隱藏現實自己既地方,無論dr,dv,a,or小蟲係幾多個人,或者佢地諗 ...
如果佢有精神問題,會好危險,前車可鑑

---生命無價,請支持領養---

子爵府

引用:Quote:原帖由+jeffmama64+於+12-08-10+發表

原帖由 meko~ 於 12-08-10 發表
如果佢有精神問題,會好危險,前車可鑑
冇咁誇張掛。同埋就算有問題,係呢度應該都害唔到人掛?

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+meko~+於+12-08-10+發表如果

原帖由 jeffmama64 於 12-08-10 發表
冇咁誇張掛。同埋就算有問題,係呢度應該都害唔到人掛?
你有無聽過"湯"肚事件

---生命無價,請支持領養---

男爵府

勁,勁,勁,睇完巾幗,而家睇跳水,一陣再追。

大宅

引用:你好鬼得閒,來個大總結,最記得破地獄.

原帖由 EVA222 於 12-08-10 發表
你好鬼得閒,來個大總結,最記得破地獄.
仲要帶埋招魂幡呀,佢地先返到BK

大宅

好睇過金田一

珍珠宮

大廚勳章

引用:今晚仲唔追POST追死你地~~~~嘻嘻~~情人節

原帖由 180 於 12-08-10 發表

今晚仲唔追POST追死你地~~~~嘻嘻~~
羊羊你巧勁呀! 一個post有晒所有重點,愛死你呀~

啱啱睇完大典,都無提耐耐小姐“俾人扮事件”(佢話之前响其他壇已經俾人扮,追到嚟BK),啲人失職呀。

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

jeffmama64 發表於 12-8-10 01:54
其實都唔係咩大件事,網絡世界係比人發泄同隱藏現實自己既地方,無論dr,dv,a,or小蟲係幾多個人,或者佢地諗咩,其實都係想上黎bk呢個平台發泄下。又或脫離現實一下。180你又何苦搞到咁呢?雖然我都好佩服你既偵探頭腦,但係……其實佢地都冇搞到人咪放過佢地
你咁肯定係‘佢地’?

BaoYue_BaoKun    發表於 12-8-10 11:00
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

珍珠宮

BK Milk勳章

世界上真係咩人, 以為做戲先會發生... 現今社會真係太大壓力喇

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

最新消息, 係#381度, 有版主主動問Athena洗唔洗幫佢check ID, 同佢澄清D.R同A唔係同一人呀, 不過A暫時仲未有回應~~~~
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5426241&pid=77137916&page=20&extra=#pid77137916
搞清楚先, 唔係問佢要唔要同人澄清, 而係使唔使幫佢CHECK 下係唔係一樣

意思有D 唔同架 !

大宅

引用:好強勁嘅組織力 +

原帖由 NoName 於 12-08-10 發表
好強勁嘅組織力
要比個good 直情五洗追其他板

伯爵府

回覆:180 的帖子

多謝交待來龍去脈呀,宜家知道發生咩事啦。哈哈

首頁
34567...48

尾頁