論盡家傭

跳至

首頁
12345...45

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

Re: 【僱傭天書】一齊修改一齊用

有咩好方法呀?
我諗到頭都大埋先諗到呢個方法唔使人send 黎send 去咋!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我會整個網頁放落去,但依家我剩係放左rules同timetable,其他要有時間先整.

公爵府

各位,已整好網頁,click入去就得啦,如各位喜歡,請加到我的最愛儲存,如有野想加,請通知.thx!!

here

洋房

you gals are great and very helpful. Thanks for your effords

複式洋房

十萬個多謝!

洋房

FA8866, 你真係好人呀,好心有好報!

別墅

FA8866 & winnie_sh 真係好人呀,好心有好報!

子爵府

醒目開學勳章

Fa,
你果然係我既至愛
我已改第一個POST 放o左你條link係度!

不過有D開唔倒呀!你得閒check下,可能係文件先會咁,我見大部份都無問題喎!

喂)))))))咁多位BK會員,因為個Topic會沉底,你地幫手Up喎!因為呢D文件我都係週圍問人拎同上網搵倒集合一齊,多d人up就唔使成日問

公爵府

係呀,我都唔明點解d文件整唔到,尋晚整完,睇到,轉過頭再開,睇唔到,再整睇到,今日開又睇唔到,
比d時間我,等我問下人點解先,不過要下星期先整得,因唔係HK

男爵府

FA8866 & winnie_sh,

十萬個唔該哂!

子爵府

醒目開學勳章

咁多人搵時間表同規矩,呢度齊架la,唔好浪費我地D心機呀!

公爵府

各位,個網比地球村封左,C火,佢話我犯左規,CLOSE左我個ACCOUNT,可能我上載左政府d File.如果係既,我只能做到timetable,rules同勞工假,可能上載唔到勞工法例同申請表,您地用番winnie_sh個公事包先,等我諗諗計. :-( :-( :-(

公爵府

我已再做過,請用以下網頁,thx!!

大宅

You are GREAT, FA8866!!!!!!!!!!

大宅

but...how can get the other forms u had in ur last website?

THanks for your help
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

洋房

感激你無私的奉獻
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

公爵府

snoopymummy 寫道:
but...how can get the other forms u had in ur last website?

THanks for your help

我不能upload政府網頁內的申請表呀,因上次就係咁比yahoo close左我個account.所以如您要呢d form,您可到勞工處網頁的外傭個度下載. :lol:

子爵府

醒目開學勳章

自製【僱傭天書】英/印文

外傭所需文件

>>>>按呢度link 所有文件,可save我的最愛<<<<
(由FA8866整個網出黎架,你地要thanks就thanks佢la!)

當中有:
發還申請文件收據
假期及工資收據
所有終止合約文件
完合約收據
續約文件
家常菜譜
溝通字典

Hi! 各位BK會員,
裡面有我四出收集既文件,如果有用你地就多D up 呢個Topic 上去,因為我見日日有人搵,咁我有呢D咪一次過Post出黎
如果你地有更好既天書可以放出黎用就更好請PM我,講明係好多網頁copy番黎,再剪剪貼貼咋!

((順便Post多次法例))
好老實講,請工人真係一門學問同睇彩數,好就中六合彩,唔好就跌好多$$,請之前真係要睇清楚法例,以下進入去溫書:

1. 外籍家庭傭工<<<

2. 僱用外籍家庭傭工實用指南 - 外籍家庭傭工及其僱主須知<<<

3.從 外 國 聘 用 家 庭 傭 工 指 南<<<

4. 勞資關係科各分區辦事處<<<

5.切 勿 聘 用 非 法 員 工,僱 主 最 高 可 被 判 罰 款 1 5 萬 元 及 監 禁 1 年 <<<

伯爵府

牛年勳章

謝謝你們!

公爵府

外傭所需文件

>>>>按呢度link 所有文件,可save我的最愛<<<<
(由FA8866整個網出黎架,你地要thanks就thanks佢la!)

當中有:
發還申請文件收據
假期及工資收據
所有終止合約文件
完合約收據
續約文件
家常菜譜
溝通字典

Hi! 各位BK會員,
裡面有我四出收集既文件,如果有用你地就多D up 呢個Topic 上去,因為我見日日有人搵,咁我有呢D咪一次過Post出黎
如果你地有更好既天書可以放出黎用就更好請PM我,講明係好多網頁copy番黎,再剪剪貼貼咋!

((順便Post多次法例))
好老實講,請工人真係一門學問同睇彩數,好就中六合彩,唔好就跌好多$$,請之前真係要睇清楚法例,以下進入去溫書:

1. 外籍家庭傭工<<<

2. 僱用外籍家庭傭工實用指南 - 外籍家庭傭工及其僱主須知<<<

3.從 外 國 聘 用 家 庭 傭 工 指 南<<<

4. 勞資關係科各分區辦事處<<<

5.切 勿 聘 用 非 法 員 工,僱 主 最 高 可 被 判 罰 款 1 5 萬 元 及 監 禁 1 年 <<<

首頁
12345...45

尾頁

跳至