自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有個亞姐........講嘢帶鄉音.....著住T 內無泳衣, 只著了泳褲, 被職員叫上水. 亞姐唔肯, 勁粗口問候職員媽媽, 遲遲唔肯上水, 話游吓水都唔得...等等!! 結果嘈咗好耐.....先死死地氣上水!!
泳池常有喊聲.........
眼見其中一個男仔...都幾大, 我諗有五六年班, 游到個嘴白灰色........應該係單對單學游水!!
另一個都係咁上下大的, 亦是單對單教, 睇住佢係咁喊.....個教練似是暗裏水底唔知做咗D咩......跟住睇住教練一路壓個小朋友個頭入水游.........

最後到自己.....上水後發現唔見key.....超驚!! 幾個泳客幫手搵, 可惜搵唔到!! 有人叫我快快返入去登記開Locker , 一邊行一邊驚返到去無晒D嘢!! (而加真係乜人都有)
感恩見locker無開, 最後亦有人搵到key 開咪講!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

今日泳池奇遇!!

邊到

男爵府

粉嶺泳池

男爵府

仲有......都係有關泳池

以前不嬲小朋友學游水, 家長係可以入去幫手換衫, 再放學時入去幫小朋友沖涼, 完全唔洗比錢!!

但而加..........巳無呢支歌仔唱!! 入得去就要比入場費.

有日我遇到幫泳會跟出跟入的熟人, 就問...點解?! 其實心諗唔係又係 B6 呀......

結果如我所料!! 佢話因為 B6 入去自己都沖乜涼........
咁泳池唯有入去就比錢囉!!

比佢哋害死!!

水晶宮

熱血金章

公爵府

討厭B6
人生沒有劇本,沒有固定的線路,但我相信每一條路上都能看到雲起雲落,只要我們耐心而堅持!------鳳凰衛視著名主持人-陳魯豫

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:仲有......都係有關泳池以前不嬲小朋友學游

原帖由 hinhei 於 12-08-11 發表
仲有......都係有關泳池

以前不嬲小朋友學游水, 家長係可以入去幫手換衫, 再放學時入去幫小朋友沖涼, 完全 ...
我仔學緊遊水,家長唔使錢入場啊!只係出入要簽名!

hinhei  咁你個度可能少..........
馬鞍山同北區巳無呢支歌仔唱!!  發表於 12-8-11 23:15

男爵府

真係奇遇,吾著泳衣游水佢鄉下興

大宅

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

版主 的帖子

·

伯爵府

回覆:hinhei 的帖子

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

引用:有個亞姐........講嘢帶鄉音.....著住T+內

原帖由 hinhei 於 12-08-11 發表
有個亞姐........講嘢帶鄉音.....著住T 內無泳衣, 只著了泳褲, 被職員叫上水. 亞姐唔肯, 勁粗口問候職員媽 ...
咁佢T裏面有冇戴胸圍?濕身之後咪乜都透晒

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:今日泳池奇遇!!

無泳衣

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:真係奇遇,吾著泳衣游水佢鄉下興一

原帖由 kokching 於 12-08-11 發表
真係奇遇,吾著泳衣游水佢鄉下興一
大陸有乜所謂

男爵府

回覆 docomo 的帖子

咁又有...............
不過佢係咁嘈....講到唔知咩叫泳衣姐!! mouth:

男爵府

我唔明點解佢著得泳褲, 唔著埋泳衣...........透 Bar 靚D ??

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:今日泳池奇遇!!

下。。。好似要著白t 架喎。。。咁咪現晒形

公爵府

首頁

尾頁

跳至