自由報料

跳至

首頁
45678...18

尾頁

大宅

Re: Shatin Hipo Fant

ganbare,
你今日都好好收獲呀! 你講果個媽咪仲話自己係生左對孖女,所以要係咁掃衫喎! d sales姐姐話佢老爺99幫佢湊住一個,自己就帶一個黎掃貨呀!

christina,
唔好同佢地逼啦,我無肚都唔夠佢地搶呀!
係呢,睇你個肚,係咪8月生得呀?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

恩禧媽,

我今日駁晒條老命同埋我夠大份先有咁既成績架!
哈哈 ~~
希望你地再去都有好收鑊啦 ~~ 我放棄啦 ,我怕怕果班C9。
話時話班C9日日都去日日都一箱箱咁買真係好奇怪 ??同好勁囉

大宅

ganbare,
係呀!我都唔係好明點解佢地會買得咁狠呀!好似唔洗錢咁,就算真係唔洗錢,拎到返去唔合穿都麻煩啦!我都仲會去睇下,不過就唔會搶囉,我仔女我夏天衫都夠著囉! :mrgreen: 我唔敢買太多要等著的size,驚佢地突然"標"高就煩囉!
希望你地再去都有好收鑊啦>>>多謝你先呀!

公爵府

畀面勳章

恩禧媽: HE HE, 我7月中生架la, 不過可能我本身肥, d 朋友話我自己無乜肥, 肥落過肚 , 我有時間會去, 不過唔會同人迫, 我靠埋一邊, 叫人幫我取.

男爵府

請問知唔知呢間做到幾時, 關門?

同呢間有沒有hair accessories?

thanks!

大宅

christina,
係呀!唔好去逼啦,你想買d咩呀?我今日都心思思想去睇下呀!
祝 你bb健健康康呀!

大宅

Mayuki,
每天的營業時間,我不太清楚,呢間shop就會做到3月尾close。頭飾都仲有d,不過唔太靚,睇下今日有無返貨啦!

公爵府

畀面勳章

恩禧媽 :多謝你, 講真, 我最想買size 10女仔羽戎衫咋(blue/卡其色). 另外想買d初生b仔衫咋.如果你見到的話, 可否幫我買size 10女仔羽戎衫

大宅

如有媽咪可以代買/出讓3-5歲男仔/中性,1-2歲中性款(for未出世bb)羽絨,因我之前做產前檢查已已請了數天假,剛剛又作小產,又請了數天假.所以根本不可再請假,也不取四處去.

男爵府

恩禧媽 寫道:
Mayuki,
每天的營業時間,我不太清楚,呢間shop就會做到3月尾close。頭飾都仲有d,不過唔太靚,睇下今日有無返貨啦!

恩禧媽,
謝謝你的資料!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

恩禧媽 寫道:
ganbare,
係呀!我都唔係好明點解佢地會買得咁狠呀!好似唔洗錢咁,就算真係唔洗錢,拎到返去唔合穿都麻煩啦!我都仲會去睇下,不過就唔會搶囉,我仔女我夏天衫都夠著囉! :mrgreen: 我唔敢買太多要等著的size,驚佢地突然"標"高就煩囉!

係囉~真係好似唔使錢咁架~一大箱買~都唔知止唔止一對孖囡. 可能佢有一對孖囡+個肚有一對孖囝呀~我去親都係執死雞.

公爵府

畀面勳章

boys 寫道:
[quote]
恩禧媽 寫道:
ganbare,

係囉~真係好似唔使錢咁架~一大箱買~都唔知止唔止一對孖囡. 可能佢有一對孖囡+個肚有一對孖囝呀~我去親都係執死雞.[/quote]

ha ha, 咁我今日去看清楚佢個樣先, 咁勁一個人物.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

christina:
你今日睇完~返來報料比我知今日有d咩執, 等我放工去執d冇h5n1既死雞先~

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我 le 排行過, 每次都有好多人圍住哂架車, 好似連間鋪都入 ng 到咁~

侯爵府

日日都咁多人架 我重諗住聽日去行下,咁咪要做足準備
唔好點評我

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你好嗎 寫道:
日日都咁多人架 我重諗住聽日去行下,咁咪要做足準備

我見到都已經唔想入去 na~

公爵府

畀面勳章

boys :HI, 今日聽sales有20箱返, 我1:15分去已經開箱, 今日返左好多初生衫, 男/女都有, 有sleep bag添, 我買左1, 原價469, 現94, 並且有包袋添(厚身), 但我無買, 因為之前有買.又有好多女仔大size裙, 衫, 厚褲等. d人好瘋狂, 但就看唔到有無羽x賣.

恩禧媽:今日見到你, 嘩, 你走到好前, 多謝你問我要乜, 我都掃貨item 6樣野, 今日多左好多初生bb野買. 記住幫我留意有無羽x褸賣啊. 今日d貨多到車都裝唔到, 攪笑. 你會否再去架, 你要唔要返工
我只可吃lunch才818咋, 時間好趕. :-(

版主

christina 寫道:
boys :HI, 今日聽sales有20箱返, 我1:15分去已經開箱, 今日返左好多初生衫, 男/女都有, 有sleep bag添, 我買左1, 原價469, 現94, 並且有包袋添(厚身), 但我無買, 因為之前有買.又有好多女仔大size裙, 衫, 厚褲等. d人好瘋狂, 但就看唔到有無羽x賣.

恩禧媽:今日見到你, 嘩, 你走到好前, 多謝你問我要乜, 我都掃貨item 6樣野, 今日多左好多初生bb野買. 記住幫我留意有無羽x褸賣啊. 今日d貨多到車都裝唔到, 攪笑. 你會否再去架, 你要唔要返工
我只可吃lunch才818咋, 時間好趕. :-(

你地就好 la~ 都仲可以 lunchtime 去走一轉, 我放工去都已經比人掃 tak 8899 lu~~~~

大宅

勞煩有冇邊位媽媽可以幫我家姐代買睡袋啊~
size"L"碼 ~ 首選紫色,如果冇乜色都好啦!(佢個個係囡)
如可以幫我既媽媽請pm我我pm電話比妳,謝謝~
萬分感激

珍珠宮

好媽媽勳章

真係要做足準備架!由開門開始等就差唔多,上水同中環我都去左,聽日去九龍灣,哈哈!沙田仲未去!~
我老遠由林村去中環企左4個半鐘等開箱呀!因為早到企前面先買到野咋!~

首頁
45678...18

尾頁

跳至